Η Σινέντ Ο' Κόννορ τα βρήκε με τον άντρα της!

19:02 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μια βδομάδα σχεδόν αφού ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον μόλις 16 ημερών σύζυγό της, η Σινέντ Ο' Κόννορ επέστρεψε μέσω twitter αυτή τη φορά για να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, έστω δοκιμαστικά!

Ο έρωτας της Σινέντ Ο 'Κόννορ με τον Μπάρι Χέριτζ παρόλου που κρατά μόλις 4 μήνες φαίνεται ότι είναι δυνατός και παρά τον χωρισμό τους 16 μέρες μετά τον γάμο τους οι δυο τους μάλλον προσπαθούν να είναι ξανά μαζί.

Η Ο'Κόννορ άνοιξε λογαριασμό στο twitter

όπου έγραψε: «Μαντέψτε ποια δημιούργησε μια τρελή ερωτική σχέση με τον άντρα της χθες βράδυ»! Και για να μην έχει κανείς απορία σε άλλο ποστ αναφέρει: «Η Σινέντ πηδ...».

Όπως λέει ο άντρας της κι αυτή ήταν ζευγάρι και βιάστηκαν να παντρευτούν τώρα όμως επιστρέφουν στη σχέση του αγοριού και κοριτσιού που απλώς έχουν σχέση, αν και είναι παντρεμένοι.

Και για όποιον δεν του αρέσει αυτό του λέει απλώς να πάει να γ....

Η Ο' Κόννορ πριν μια εβδομάδα με ανακοίνωσή της είχε αποκαλύψει ότι είχαν χωρίσει με τον άντρα της καθώς αυτός δεν μπορούσε να αντέξει τον τρόπο ζωής της και επηρεαζόταν από τα αρνητικά σχόλια του κύκλου του γι' αυτήν. Όπως μάλιστα είχε πει είχαν ζήσει μόλις επτά ημέρες μαζί μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα