«Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για Λάουντρουπ»

12:13 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον θρίαμβο στο αγγλικό Λιγκ Καπ, ο Μίκαελ Λάουντρουπ ξεκαθάρισε πως θα μείνει στον πάγκο της Σουόνσι και την επόμενη σεζόν ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να τον έχει στα υπόψη για να πάρει την θέση του Ζοσέ Μουρίνιο το καλοκαίρι.

Ο πρώην προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Τζον Τόσακ, σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" τόνισε: "Ξέρω ότι ενδιαφέρονται για εκείνον. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο προπονητής της Σουόνσι εξετάζεται από την

Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έπαιξε από το 1994 έως το 1996. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα ήθελε ο Λάουντρουπ να... σπάσει μια από τις καλύτερες συνεργασίες του; Από την εμπειρία μου, οι προπονητές που έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο δεν φαίνονται στο παιχνίδι τόσο πολύ. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κατανόηση από τους κορυφαίους παίκτες, σε ό,τι τους ζητείται να κάνουν. Έτσι έκανε ο Κρόιφ. Από την πλευρά του, ο Λάουντρουπ έχει πάρει τα πάνω του και θεωρείται σπουδαίος προπονητής".
Τέλος, ο Τόσακ πρόσθεσε το εξής: "Η προπονητική είναι ευχάριστη. Η ευκαιρία να προπονήσεις την Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρουσιάζεται συχνά. Και όπως συνέβη όταν άφησα την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα επιστρέφεις πίσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα