«Η πρόκριση θα βοηθήσει»

23:59 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγώνων του προκριματικού ομίλου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων στη Νέα Ιωνία Βόλου έχει αρχίσει. Οι αγώνες αρχίζουν την Παρασκευή με το Εθνικό συγκρότημα να διεκδικεί μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη τελική φάση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος μίλησε στο volleynews.gr για την προσπάθεια των νεαρών κοριτσιών που αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού βόλεϊ και λίγο πριν ανακοινώσει την 12αδα δήλωσε για τον στόχο την πρόκρισης και έκανε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να

υποστηρίξουν τα νέα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων.
«Είμαστε έτοιμοι. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Είμαστε καλά, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς ελλείψεις και με καλή ψυχολογία. Θα είναι σημαντικό να μην αισθανθούν μόνα τους τα κορίτσια και να έχουν υποστήριξη στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως ένα καλό ξεκίνημα θα μας βοηθήσει».

Τι γνωρίζουμε για τους αντιπάλους μας;

«Δεν ξέρουμε πολλά. Έτσι συμβαίνει με τις περισσότερες ομάδες και τις διοργανώσεις αυτού του επιπέδου σε αυτή τη χρονική περίοδο. Ακόμα και πληροφόρηση να υπάρχει σε αυτό το επίπεδο τα πάντα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχουμε ένα βίντεο ενός αγώνα Φινλανδία - Δανία από τον Σεπτέμβριο αλλά δε μπορείς βασιστείς και να κάνεις αξιόπιστες αναλύσεις».

Πότε θα ανακοινωθεί η 12αδα;

«Αύριο το πρωί. Κάναμε προετοιμασία με 15 κορίτσια. Η επιλογή μου θα είναι δύσκολη».

Πόσες ομάδες προκρίνονται στα τελικά;

«Οι δύο πρώτες. Αισιοδοξούμε να είμαστε εμείς η μία από τις δύο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε. Η πρόκριση θα δώσει μεγάλη ώθηση σε αυτή την ομάδα και κυρίως στη νέα γεννιά κοριτσιών που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ».

Keywords
Τυχαία Θέματα