Η... πολυκοσμία ενοχλεί τον Στέφενς

09:19 21/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η... πολυκοσμία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ενοχλεί τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Στέφενς θέλει να διώξει τα σύννεφα από τα αποδυτήρια, μετά από κάθε ήττα, αλλά και μετά από κάθε πειθαρχικό παράπτωμα, και θέλει αυτό να το κάνει μόνος του, χωρίς παρεμβάσεις κάτι που το έχει διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στα αποδυτήρια εμφανίζονται αρκετοί οι οποίο εκφράζουν την άποψή τους για θέματα που είναι καθαρά μεταξύ παικτών και προπονητή μη βοηθώντας την ομαλή λειτουργία της ομάδας.
Ο Στέφενς

που είναι της πειθαρχίας δεν θέλει να μπλέκονται στα πόδια του γιατί βγαίνει μια εικόνα πως ο Ολλανδός δέχεται παρεμβάσεις και αυτό φέρνει μια αναστάτωση στην ομάδα. Ο τεχνικός του Δικεφάλου επίσης προβληματίζεται για την καθυστέρηση που υπάρχει στα μεταγραφικά θέματα λόγω και πάλι της πολυκοσμίας, αλλά και πολυφωνίας όπως υπάρχει στο θέμα του επιθετικού.
Ο Ολλανδός θέλει τα όποια εμπόδια υπάρχουν σε μια μεταγραφή να ξεπερνιούνται άμεσα και μια υπόθεση να μην περνάει από σαράντα κύματα. Για όλα τα παραπάνω ο Στέφενς ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη να είναι το απόλυτο κουμάντο μέσα στην ομάδα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα