Η πικρία ενός Ενωσίτη οπαδού

10:12 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Αγαπητοί μου

Είμαι ένας αθεράπευτος Ενωσίτης που παρακολουθώ την ομάδα μας από κοντά εδώ και 50 χρόνια περίπου.Έζησα ευτυχώς (για μένα δεν υπάρχει η λέξη δυστυχώς όταν αναφέρεσαι στην Α.Ε.Κ. και ότι την ακολουθεί) πολλές χαρές και λύπες, θριάμβους αλλά και ήττες, αλλά πάντα με γέμιζε το έμβλημα και η ιστορία που κουβαλά, τα χρώματα και τα συναισθήματα και η άδολη αγάπη γι'αυτήν.

Παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα τα συμβαίνοντα στην αγαπημένη μας ομάδα.Δεν θέλω να κάνω κριτική σε κανέναν.Πιστεύω ότι δίκαιος κριτής για όσους ασκούν διοίκηση ενός οργανισμού είναι οι εκάστοτε πράξεις

τους και τα αποτελέσματά τους καθώς και οι γνώμες των υφισταμένων εργαζομένων τους.

Όμως,για πρώτη φορά στη ζωή μου,θέλω να εκφράσω δημόσια στον ηλεκτρονικό τύπο την πικρία και αγανάκτησή μου κυρίως για όσους ασχολούνται με την Α.Ε.Κ. στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.

Πού είναι κύριοι το συστατικό της ΕΝΩΣΗΣ;

Πού είναι ο σεβασμός της κρισιμότητας της κατάστασης;

Πού είναι η άδολη αγάπη για την Α.Ε.Κ. και αυτή εκπροσωπεί και συμβολίζει;

Πού είναι η δεοντολογία προς την ομάδα μας και τους εαυτούς σας και όχι προς τους εκδότες ή διευθυντές σας;

Είναι ποτέ δυνατό να διαβάζω διαρκώς αντιμαχόμενες εφημερίδες, sites, blogs, δημοσιογράφους, σχολιαστές, παντογνώστες που αν απομακρυνθείς λίγο από το συναίσθημα της ομάδας νομίζεις ότι ο ένας μισεί τον άλλο και ο ένας θέλει να εξαφανίσει τον άλλο!

Τι θέλετε να αποδείξετε;Ότι κάνατε εσείς την καλύτερη διάγνωση επί του πτώματος της Α.Ε.Κ.;Και λοιπόν;Και μετά τι;

Ποιος ο λόγος ύπαρξής σας στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Α.Ε.Κ. αν αυτή χαθεί;Τι θα πείτε σε μας τους αναγνώστες σας;Ότι ο δικός σας επικήδειος λόγος ήταν καλύτερος ή είχατε την αποκλειστικότητα;

Είδατε ποτέ να κορνιζάρονται επικήδειοι λόγοι; ΠΟΤΕ!!!

Σας παρακαλώ, βοηθήστε όλοι με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, όχι βέβαια πυροβολώντας ο ένας τον άλλον, χαμηλώστε τους τόνους, αλλάξτε τρόπο σκέψης έστω για λίγο διάστημα, βάλτε πάνω από όλα τη σωτηρία της ομάδας που λέγεται Α.Ε.Κ. και μετά κάνετε ότι σας φωτίσει ο θεός.

Γιατί αγαπητοί κύριοι την δική μου Α.Ε.Κ. και την Α.Ε.Κ. των εκατομμυρίων ελλήνων κυρίως προσφύγων εκ Πόντου, Μικρασίας και Κωνσταντινούπολης την αντιπροσωπεύουν το μεσαίο γράμμα της που σημαίνει ΕΝΩΣΙΣ και το τελευταίο που σημαίνει την προέλευσή της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ.

Δεν έχεται το δικαίωμα να λιγοστεύετε τα φτερά του περήφανου ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.

Να σας διαβεβαιώσω όμως ότι αυτός ο αετός ΔΕΝ πέθανε επί αιώνες, όπως ΔΕΝ θα πεθάνει και τώρα.

Αν σας περισσεύει χώρος,δημοσιεύστε την παρούσα επιστολή-παράκληση για ΕΝΩΣΗ.Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ταμουρίδης

50 χρόνια πιστός Ενωσίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα