Η περίεργη πρεμιέρα της ΑΕΚ...

09:56 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Προαναγγελία του σημερινού αγώνα με τον Μανδραϊκό έχει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα γράφοντας γι' αυτό το περίεργο ξεκίνημα της ΑΕΚ: "Όλοι ΑΕΚ, πάντα ΑΕΚ, παντού ΑΕΚ! Ξεκινά σήμερα από τη Φυλή η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ

στην πορεία της προς την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια γροθιά όλη η ενωσίτικη οικογένεια για το ταξίδι της μεγάλης επιστροφής..."! Για τα αγωνιστικά τονίζεται πως η ΑΕΚ θέλει να "πνίξει" από τα πρώτα δευτερόλεπτα τον αντίπαλό της.

SPORTDAY

Για το ιστορικό παιχνίδι με τον Μανδραϊκό γράφει και η SD: "ΑΕΚ: Μαζί στα δύσκολα! Πρεμιέρα στη Γ' Εθνική!". Στο ρεπορτάζ αναφέρεται: "Ο δρόμος της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος για την ΑΕΚ. Σε αυτόν, όμως, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να βαδίσει από σήμερα μπαίνοντας στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ασφαλώς πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση για το σύλλογο και τους φίλους του, αλλά όλοι δείχνουν αποφασισμένοι και ικανοί (με τις κινήσεις που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα) να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη το συντομότερο δυνατό.

Δεν το συζητούν καν... Η ΑΕΚ πρέπει να ανέβει και μάλιστα εύκολα από τη Γ' Εθνική στη Football League και να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις της. Η πρεμιέρα τη βρίσκει στη Φυλή απέναντι στον Μανδραϊκό".


LIVE SPORT

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα: "Η NOVA ήθελε τσάμπα και ο ΟΤΕ έδινε... 300 ευρώ! Τηλεοπτική μετάδοση από... αθλητική ιστοσελίδα", γράφει η LS.


GOAL

Για το ματς της Φυλής γράφει και το Goal κάνοντας λόγια για μία "περίεργη πρεμιέρα" και προσθέτοντας: "Το σκληρό ταξίδι της Ένωσης στη Γ' Εθνική ξεκινά σήμερα στη Φυλή για την ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα