Η παθιασμένη ομιλία του Μπιέλσα (VIDEO)

08:16 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπι στο "Βελοντρόμ" και την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται στα αποδυτήρια της Μαρσέιγ και μιλάει στους παίκτες του με πάθος προσπαθώντας να τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρσέλο Μπιέλσα, είπε στους παίκτες του: "Παιδιά μου! Ακούστε με παιδιά μου. Είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί κανείς την αδικία, αλλά ακούστε με τι θα σας πω. Αν παίζετε, όπως παίξατε σήμερα, στο τέλος του πρωταθλήματος, θα πάρετε

αυτό που αξίζετε. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας ηρεμήσει τώρα, γιατί σκοτωθήκατε μέσα στο γήπεδο και δεν πήρατε αυτό που αξίζατε. Δεχθείτε την αδικία! Όλα θα ισορροπήσουν στο τέλος. Μένουν εννέα παιχνίδια. Αν παίξετε σε αυτά τα παιχνίδια όπως σήμερα, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πάρετε την ανταμοιβή που δικαιούστε. Ακόμα και αν αυτό σας φαίνεται αδύνατον τώρα, μην τα παρατάτε. Καταπιείτε το δηλητήριο! Πρέπει να είστε δυνατοί, γιατί αν παίξετε στα υπόλοιπα 9 ματς, όπως σήμερα, θα πάρετε αυτό που αξίζετε. Παιδιά μου σας συγχαίρω όλους! Όλους! Όλους!".
Στο τέλος της ομιλίας, οι παίκτες της Μαρσέιγ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Μαρσέλο Μπιέλσα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα