Η παρουσίαση του Μόντριτς

18:12 27/8/2012 - Πηγή: AEK365

Περίπου δύο μήνες διαπραγματεύσεων και αμέτρητων δημοσιευμάτων χρειάστηκε ο Λούκα Μόντρτις για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης διεθνής παρουσιάστηκε από τη «βασίλισσα» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Μπορεί να καθυστέρησε η μεταγραφή, αλλά στο τέλος όλα ήταν θετικά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και τους αγώνες», είπε αρχικά.

Για το που προτιμά να αγωνίζεται, είπε: «Στην προηγούμενή μου ομάδα έπαιζα σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι αυτός που θα αποφασίσει που θα αγωνιστώ». Για το αν παρακολούθησε τα πρώτα παιχνίδια της «βασίλισσας» στη φετινή σεζόν, όπου δεν έχει επικρατήσει ακόμα, είπε:

«Δεν είναι τόσο σημαντικό το ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα. Όλα θα φανούν στο τέλος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα για να καλύψουμε τη διαφορά». Αν είναι έτοιμος να παίξει στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, είπε: «Νιώθω καλά. Πρέπει να προπονηθώ με την ομάδα και να έρθω σε επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι προετοιμασμένος. Ο προπονητής θα αποφασίσει».

Για τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Η πρόκληση για εμένα είναι να παίζω στην ομάδα. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι έτοιμος. Ίσως χρειαστώ δύο παιχνίδια για να βρεθώ στην καλύτερή μου δυνατή κατάσταση και να αποδώσω αυτά που περιμένει η ομάδα από εμένα».

Για την προηγούμενή του ομάδα, Τότεναμ είπε: «Είμαι ευγνώμων στην Τότεναμ. Πέρσα τέσσαρα υπέροχα χρόνια. Τώρα, είναι μία νέα σελίδα στην καριέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα