Η ουραγός την... προσγείωσε

19:45 28/2/2015 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE- 29η Αγωνιστική

Μάδεργουελ-Ινβερνές 2-1
(48' Λάινγκ, 84' Άινσγουορθ/ 76' Οφέρε)
Η Ινβερνές μετρούσε δέκα σερί αγώνες αήττητη αλλά στην έδρα της ουραγού Μάδεργουελ γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος στο σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη όταν προηγήθηκαν με τον Λούις Λάινγκ στο 48'. Παρότι η Ινβερνές ισοφάρισε με τον Έντουαρντ Οφέρε στο 76', η Μάδεργουελ πήρε τη νίκη με γκολ του Λάιονελ Άινσγουορθ, είχε περάσει ως αλλαγή, στο 84ο λεπτό.

Νταντί Γιουνάιτεντ-Πάρτικ Θιστλ 0-2

(34' Ο'Ντόνελ, 41' Φότζουτ αυτ.)
Το όνειρο της Ευρώπης απομακρύνεται για τη Νταντί Γιουνάιτεντ η οποία για τέταρτη σερί αγωνιστική δεν κερδίζει αφού σήμερα έχασε, εντός έδρας από τη Πάρτικ Θιστλ με 2-0. Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε επτά λεπτά με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 34' με τέρμα του Στέφεν Ο'Ντόνελ. Στο 41' ο Γιάροσλαβ Φότζουτ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 και έτσι η Πάρτικ Θιστλ έβαλε τέλος στο σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη.

Ρος Κάουντι-Νταντί 1-0
(66' Ρέκορντ)
Τρίτη σερί νίκη για τη Ρος Κάουντι που επικράτησε 1-0 της Νταντί. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζέιμι Ρέκορντ στο 66ο λεπτό.

Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον 1-0
(63' Τόμπσον)
Στα τέλη Φεβρουαρίου, η Σεντ Μίρεν κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος μέσα στην έδρα της επικρατώντας 1-0 της Χάμιλτον. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Στίβεν Τόμπσον στο 63ο λεπτό με τη Χάμιλτον να μην μπορεί να αντιδράσει και να φτάνει τα εννέα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Επιπλέον, δεν σκοράρει στα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της.

Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα