Η ώρα του λογαριασμού

23:11 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η πιο κρίσιμη, από τις μέχρι τώρα, συναντήσεις (τρεις στον αριθμό) θα είναι η αυριανή των μετόχων του 2004, καθώς εκεί αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις τους, που θα γίνουν επισήμως γνωστές τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, το τελικό ραντεβού των Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλου και Κούλη, έχει οριστεί για το Σάββατο, κατόπιν νέων πιέσεων του Ντέμη Νικολαΐδη, που δεν ήθελε να περάσει άλλη μέρα ανεκμετάλλευτη. Έχοντας πλέον -σχεδόν- ολοκληρωμένη εικόνα για τα νούμερα και τις οφειλές του καθενός, θα καθίσουν στο

ίδιο τραπέζι με τα νέα δεδομένα και θα βγάλουν τα ποσά που πρέπει να καταβάλουν στην ΠΑΕ. Μάλιστα, σε αναμονή είναι και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος περιμένει να ακούσει τι αναλογεί και στον ίδιο, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Από το πρωί κυκλοφορούν κάποιες φήμες πως έχουν κατασταλάξει στο τελικό ποσό, τα οποίο ανέρχεται περί των 2,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τους μετόχους, που στο μυαλό τους έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Να βάλουν αρκετά περισσότερα χρήματα, που μαζί με τα προσδοκώμενα έσοδα της ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να μπορεί να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όσο για την ΑΜΚ, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αυτή δεν σχετίζεται με το ποσό που θα καταβάλλουν οι μέτοχοι, αλλά έγινε για να μη βγει ενημερωτικό δελτίο, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει να πληρώσει τα κόστη. Από κει και πέρα, θεωρείται δεδομένο και ειλημμένη απόφαση των μετόχων να βρουν άκρη με την Morgan Stanley και να φύγει ένας ακόμα... βραχνάς της εταιρίας, μία υπόθεση που αναμένεται να την χειριστούν οι ίδιοι.

Μάλιστα, επειδή οι αποφάσεις του, αν και έχουν μπει σε καλό δρόμο, δεν είναι ακόμα οριστικές, από χθες ήθελαν και ζήτησαν να αναβληθεί η σημερινή Γ.Σ. προκειμένου τη Δευτέρα να ανακοινώσουν τα πάντα και την Τετάρτη να εκλεγόταν νέα διοίκηση, που πιθανότατα θα συμπεριλάμβανε και δικούς τους ανθρώπους μέσα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, λόγω του ότι έπιασε... πρεμούρα τον Σταύρο Αδαμίδη να αφήσει τη θέση του από σήμερα και για να μην έρθουν τα... χειρότερα, αναγκάστηκαν να δεχτούν αυτή την απόφαση. Επειδή όμως θέλουν να είναι 100% σίγουροι ότι τα χρήματα που θα βάλουν, θα πάνε εκεί που πρέπει (αν και εμπιστεύονται τον Ανδρέα Δημητρέλο), δεν αποκλείεται να μπει κάποιος τοποτηρητής στην ΠΑΕ, προκειμένου να ελέγχει κάποια οικονομικά στοιχεία και να διασφαλίσει τον προορισμό των χρημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα