Η ώρα των νοκ άουτ

18:47 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις ομάδες (Τουρκία, Σλοβενία, Τσεχία, Λευκορωσία) αποχαιρέτισαν ήδη το Ευρωβολεϊ 2013 που διεξάγεται σε Δανία και Πολωνία, άλλες τέσσερις θα αποχωρήσουν αύριο το βράδυ μετά το τέλος των ισάριθμων αγώνων για τα play offs της διοργάνωσης έτσι ώστε οι τέσσερις πρώτοι των ομίλων (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Φινλανδία) μαζί με τους τέσσερις νικητές των play

offs να συγκροτήσουν τα ζευγάρια των play offs.

Στο Άαρχους της Δανίας θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πίστευε ότι το πρώτο ζευγάρι θα είχε αυτή τη σύνθεση. Κι αν η Ολλανδία δεν έχει σίγουρα την αίγλη του παρελθόντος κανείς δεν φανταζόταν πως η Ιταλία θα είχε εμπλακεί σ' αυτή τη διαδικασία.
Κι όμως το Βέλγιο, το οποίο στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, λύγισε την αντίσταση της Εθνικής Ελλάδος στο ‘χρυσό σετ', κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για την 8άδα.

Ιταλοί και Ολλανδοί τη δεκαετία του 1990 (στη φωτό διακρίνονται οι Τζιάνι, Βαν Ντε Γκορ, Ζβέρβερ) συνέθεταν το κορυφαίο δίδυμο (αντίπαλοι σε τελικούς Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επί ελληνικού εδάφους με νικητές τους Ιταλούς, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα με νικητές τους Ολλανδούς) με τους Ιταλούς να έχουν το προβάδισμα.

Στο άλλο παιχνίδι η οικοδέσποινα Δανία, η οποία έχει ήδη κάνει την υπέρβαση με την πρόκριση της στα play offs, αντιμετωπίζει την Σερβία που παρά το νεανικό της σύνολο έχει τον πρώτο λόγο.

Στο Γκντάνσκ της Πολωνίας θα διεξαχθούν οι άλλες δύο αναμετρήσεις, όπου κι εδώ υπάρχουν... εκπλήξεις.

Η κάτοχος του World League και χρυσή Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο Ρωσία, έχασε την πρώτη θέση από την Γερμανία και θα διεκδικήσει την είσοδο της στην 8άδα του Ευρωπαϊκού κόντρα στην Σλοβακία, με την ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ να έχει τον ρόλο του απόλυτου αουτσάιντερ.

Στο άλλο παιχνίδι η συνδιοργανώτρια Πολωνία, που είδε την πλάτη της Γαλλίας θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της δυνατής και πάντα απρόβλεπτης Βουλγαρίας, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι αγώνας για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Οι αγώνες των Play offs (όπως και όλοι οι υπόλοιποι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης) θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 24/9
18.00 Ιταλία - Ολλανδία (Novasports 3)
18.00. Ρωσία - Σλοβακία (Novasports 7)

21.00 Σερβία - Δανία (Novasports 3)
21.00 Πολωνία - Βουλγαρία (Novasports 7)

Keywords
Τυχαία Θέματα