Η οικογένεια με τα... στήθη και η 14χρονη επαναστάτρια!

11:02 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η οικογενειακή παράδοση είναι ένα ευαίσθητο θέμα, από το οποίο κάθε μέλος της οικογένειας δύσκολα μπορεί να ξεφύγει, όσο περίεργη κι αν είναι αυτή!

Οι γυναίκες της οικογένειας Μάρσαλ, έχουν μια πραγματικά περίεργη οικογενειακή παράδοση, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει όλες να κάνουν αυξητική στήθους!

Ήδη η μητέρα καθώς και οι τέσσερις κόρες της έχουν δώσει πάνω από 60.000 ευρώ για να προσθέσουν εμφυτεύματα σιλικόνης στα στήθη τους και να τα κάνουν πιο πλούσια. Συνήθως, αντί να πάνε στο κομμωτήριο πάνε στον πλαστικό χειρούργο!

Όμως στην οικογένεια προκλήθηκε σάλος, όταν η νεότερη κόρη, η 14χρονη Μπρίτνεϊ, αρνήθηκε να μεγαλώσει το στήθος καθώς είναι ευχαριστημένη με αυτό που της έδωσε ο Θεός.

«Η κόρη μου περνά μία αστεία φάση», δηλώνει η μητέρα της, Σαντάλ, η οποία υποστηρίζει ότι δεν γίνεται η Μπρίτνεϊ να μην υποβληθεί στην αυξητική στήθους καθώς αυτό αποτελεί για την οικογένειά τους «μία ιεροτελεστία μετάβασης».

Η Μπρίτνεϊ όμως λέει ότι θέλει να εστιάσει στην είσοδό της στο πανεπιστήμιο, ενώ θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο, πάντα με το στήθος που ήδη έχει.

«Ξέρω τις κόρες μου και ξέρω πως η Μπρίτνεϊ δεν διαφέρει, έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε για την επέμβαση που θα κάνει όταν γίνει 18. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καν αυτό που εγώ θεωρώ στήθος, οπότε θα μου άρεσε να ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της. Μου αρέσει η εικόνα των κοριτσιών μου και ξέρω πως και η Μπρίτνεϊ θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο όταν μεγαλώσει λίγο» δήλωσε η μητέρα, η οποία έχει υποβληθεί σε τέσσερις αυξητικές στήθους από το 1996.

Όμως η Μπρίτνεϊ δηλώνει ανένδοτη: «Είμαι πολύ μικρή για να σκέφτομαι την πλαστική στήθους. Έχω συζητήσει πολύ με τη μαμά και τις αδελφές μου, τους αρέσει πολύ το στήθος τους και απολαμβάνουν την προσοχή που προσελκύουν. Στο παρελθόν είχα σκεφτεί πως θα ήθελα να το κάνω αλλά μερικές φορές τα κοιτάζω και μου φαίνονται γελοία».

Η Σαντάλ έχει συνολικά εννέα παιδιά, πέντε κόρες και τέσσερις γιους τα οποία μεγαλώνει μόνη της εδώ και 12 χρόνια από τότε που πήρε διαζύγιο. Ήδη οι τέσσερις μεγαλύτερες κόρες της έχουν κάνει επεμβάσεις αυξητικής στήθους. Τα αγόρια ωστόσο υποστηρίζουν την Μπρίτνεϊ, αποκαλώντας τη μητέρα και τις αδελφές τους... θεότρελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα