Η... Οδύσσεια του Φάμπρι (VIDEO)

09:07 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμα και μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Φάμπρι έδειξε πόσο εκκεντρικός προπονητής είναι με την απόφαση του να επιστρέψει στην Ισπανία όχι αεροπορικώς αλλά με ένα Toyota Yaris διανύοντας 2000 χιλιόμετρα μέσα σε τέσσερις μέρες. Συγκεκριμένα πήγε Πάτρα, μετά στην Ανκόνα απο εκεί ταξίδεψε στο Μονακό και μετά συνέχισε για Ισπανία.
Μάλιστα για τον Ισπανό τεχνικό, η ισπανική εφημερίδα MARCA

έκανε αφιέρωμα με τον Φάμπρι να περιγράφει την προσωπική του... Οδύσσεια.
Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε το εξής: "Όταν ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την λύση του συμβολαίου, αποφάσισα να γυρίσω πίσω οδικώς για να γίνω καλύτερος ως άνθρωπος. Για να γνωρίσω καλύτερα τον κόσμο και για να περάσω την προσωπική μου Οδύσσεια".
Ο δημοσιογράφος της MARCA σχολίασε πως "ευτυχώς για τον ίδιο, η Οδύσσεια του έλαβε αίσιο τέλος".
Στην συνέχεια ο Φάμπρι πρόσθεσε πως "ταξιδεύοντας μόνος μου είχα την ευκαιρία να σκεφτώ, να δω πράγματα. Μέσα στο πλοίο περνώντας στην Ιταλία ξεκουράστηκα ψυχολογικά".
Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν εκτός Παναθηναϊκού λέγοντας το εξής: "Με έδιωξαν γιατί δεν τους άρεσαν οι δηλώσεις που έκανα μετά το ματς με τον Πλατανιά". Υπενθυμίζεται πως τότε ο Φάμπρι είχε κατηγορήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού πως δεν έχουν αρχ...
Ωστόσο, ο Φάμπρι δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό καθώς όπως τόνισε: "Ανακάλυψα εδώ όλα τα νησιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη, ένα ηλιοβασίλεμα στις 7 το απόγευμα. Έμαθα και μερικές λέξεις όπως καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα".
Μάλιστα ο Φάμπρι δεν δίστασε να πει πως όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα οδηγούσε παράνομα γιατί δεν είχε μαζί του το δίπλωμα οδήγησης. Όπως είπε: "Είχα ξεχάσει στην Ισπανία το δίπλωμα μου, όλο τον καιρό που ήμουν στην Ελλάδα κυκλοφορούσα χωρίς δίπλωμα, αν με έπιαναν μπορεί και να με έβαζαν φυλακή".

Δείτε το βίντεο από την εξομολόγηση του Φάμπρι στο ισπανικό κανάλι LaSexta ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα