Η Νίκη Βόλου στη Σούπερ Λίγκα

20:03 1/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τη Νίκη Βόλου που με το επιβλητικό 4-0 επί του Ηρακλή σφράγισε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία μετά από περίπου μισό αιώνα (48 χρόνια). Κατάμεστο το γήπεδο με πάνω από 13.000 κόσμο είδαν την ομάδα τους να μην αφήνει περιθώρια στον Ηρακλή και να επικρατεί με 4-0. Στο 11' ο Ανιέτε με πολύ ωραία κίνηση κρέμασε τον Χουάντερσον και έκανε το 2-0. Στο ένα σουτ του Μανουσάκη έφυγε έξω. Στο 24' χάθηκε

μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Ανιέτε. Στο 30' ο Ισαάκ έστειλε την μπάλα άουτ ενώ επτά λεπτά μετά ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες. Αποβλήθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με απευθείας κόκκινη αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο 41' ένα καλό σουτ απ' τον Πουρτουλίδη πήγε ελάχιστα άουτ. Στο 57' ο Ανιέτε έκανε πολύ ωραία προσωπική ενέργεια για να γράψει το 3-0. Στο 64' ο Ανιέτε έκανε χατ τρικ! Μετά από πλασέ του η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά στην πλάτη του Χουάντερσον και από εκεί στα δίχτυα για το 4-0 μέσα σε πανδαιμόνιο!

Στο 80' έγινε μετά από ώρα σουτ από πλευράς Ηρακλή με τον Ματσούκα να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 93' δηλαδή αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ξεκίνησαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί. Ένα κουβάρι παίκτες, τιμ και ο Ανδρέας Πάτσης γλέντησαν την τεράστια επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε λευκή ισοπαλία στα Χανιά και θα παίξει μπαράζ με την Ξάνθη. Στα υπόλοιπα ματς ο Αιγινιακός κέρδισε 1-0 την Κέρκυρα, με τους Φαίακες να επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα ως δεύτεροι. Στον Ταύρο, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα