Η Νάπολι περιμένει τους άλλους τρεις

11:12 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (ΡΕΒΑΝΣ)

Νάπολι-Βόλφσμπουργκ (4-1) 22:05, Novasports 1
Πριν από μια εβδομάδα η Νάπολι ήταν εντυπωσιακή στη Volkswagen Arena επικρατώντας με 4-1 της Βόλφσμπουργκ και απόψε μόνο με... χαρακίρι θα χάσει την πρόκριση στα ημιτελικά μέσα στην έδρα της.
Η ιταλική ομάδα θα τσεκάρει εισιτήριο

για την επόμενη φάση με τη Βόλφσμπουργκ να θέλει νίκη με 4-0 τη στιγμή που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να προκριθεί έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με πάνω από δυο γκολ.

Φιορεντίνα-Ντιναμό Κιέβου (1-1) 22:05, Novasports 2
Το γκολ του Μπαμπακάρ στα τελευταία λεπτά του πρώτου παιχνιδιού έδωσε μικρό προβάδισμα στη Φιορεντίνα, κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, ενόψει της αποψινής ρεβάνς στο "Αρτέμιο Φράνκι".
Η Φιορεντίνα θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα σε ουκρανικές ομάδες, πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, και να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Europa League. Η Ντιναμό Κιέβου θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στη Φλωρεντία αν και η παράδοση δεν είναι με το μέρος της αφού έχει κερδίσει 2 από τις 19 φορές που τέθηκε αντιμέτωπη με ιταλικές ομάδες.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Σεβίλλη (1-2) 22:05, ΑΝΤ1
Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, δυσκολεύτηκε στο πρώτο παιχνίδι αλλά έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη αποκτώντας μικρό προβάδισμα έναντι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Απόψε στο "Πετρόφσκι", η Σεβίλλη καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 με την ομάδα της Ανδαλουσίας να μετράει δυο νίκες απέναντι στη Ζενίτ, μια ήττα και δυο ισοπαλίες.
Από τη μεριά της, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει κερδίσει όλα τα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, χωρίς να δεχτεί γκολ, και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και κόντρα στη Σεβίλλη. Πάντως, η παράδοση κόντρα σε ισπανικές ομάδες δεν είναι και η καλύτερη αφού έχει οκτώ συνεχόμενες ήττες.

Ντνίπρο-Κλαμπ Μπριζ (0-0) 22:05 Novasports 6
Μετά το 0-0 στο Βέλγιο, η Ντνίπρο θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο αήττητο της Κλαμπ Μπριζ στην διοργάνωση και να πάρει ακόμα μια πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα