Η μοιρασιά Κόκκαλη στους γιούς του

16:18 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο κύβος ερίφθη και ο Σωκράτης Κόκκαλης δίνει τόπο στα νιάτα μοιράζοντας ταυτόχρονα τα βασικά περιουσιακά του στοιχεία. Μετά την ανάληψη από τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη όλων των καίριων θέσεων στον όμιλο Ιντρακόμ με κορυφαία αυτή του Διευθύνοντος συμβούλου στη μητρική εταιρία εταιρία συμμετοχών σήμερα δόθηκε το στίγμα ποιος θα κυβερνά στο μέλλον την Intralot. Ο Σωκράτης Κόκκαλης

junior, ο νεώτερος γιός του πατριάρχη της οικογένειας, αναλαμβάνει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου με τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη να παραμένει Πρόεδρος της Intralot. Πρόκειται για μια κίνηση ανάλογη αυτής που έγινε πριν από μήνες στην Ιντρακόμ με τον κ. Κωνσταντίνο Κόκκαλη ο οποίος είχε επίσης αναλάβει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και σήμερα βρίσκεται στην ανώτατη θέση διοίκησης της εταιρίας.
Η νέα εκτελεστική Επιτροπή της Ιντραλότ που θα ασκεί διοίκηση στην εταιρία και βάζει το Σωκράτη Κόκκαλη junior βαθιά στη διοίκηση της εταιρίας όπως ανακοινώθηκε είναι η εξής:
• Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου (Group Deputy Chief Executive Officer).
• Ο κ. Ιωάννης Παντολέων αναλαμβάνει Group Chief Operating Officer, καλύπτοντας όλες τις δραστηριότητες και πωλήσεις της εταιρείας παγκοσμίως.
• Ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης αναλαμβάνει καθήκοντα Group Chief Products & Services Officer.
• Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής αναλαμβάνει Group Chief Technology Officer.
• Ο κ. Αθανάσιος Χρονάς αναλαμβάνει Group Chief Legal & Compliance Counsel.
• Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης (μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Online) αναλαμβάνει Group Chief Financial Officer.
• Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα President Latin America, Western Europe & Africa (αναφερόμενος στον Group COO).

Πηγή: fpress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα