Η μεγάλη λαχτάρα των παικτών

11:19 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα οι παίκτες της ΑΕΚ θα βγουν απόψε στο ΟΑΚΑ και θα δεχθούν το χειροκρότημα του κόσμου τους. Θα αντικρίσουν τον λαό τους στις εξέδρες και θα πάρουν δύναμη και η αλήθεια είναι πως έχουν τεράστια ανάγκη αυτή τη στιγμή! Έχουν συμβεί τόσα πολλά στην ομάδα αυτόν τον μήνα (και πιο συγκεκριμένα μετά το ματς με τον Πανιώνιο στις 5/2, όταν η ΑΕΚ έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της) που

δεν ήταν λίγες οι στιγμές όπου οι παίκτες νοιώθουν... μόνοι.

Είναι χαρακτηριστικό πως μεσοβδόμαδα όταν οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για όλα αυτά που κάνει η διοίκηση προκειμένου να έρθει κόσμος απόψε στο ΟΑΚΑ (10 ευρώ γενική είσοδο, ανοιχτό κάλεσμα προς όλους και το βασικότερο σφράγιση των εισιτηρίων) πάρα πολλοί στα αποδυτήρια ένιωσαν ανακουφισμένοι! Είναι μεγάλη η λαχτάρα των ποδοσφαιριστών να δουν και κυρίως να νοιώσουν απόψε ένα «ζεστό» ΟΑΚΑ. Να βγουν στο γήπεδο και να νοιώσουν τη ζεστασιά του κόσμου τους. Το έχουν τεράστια ανάγκη όλοι τους και η ευχή τους είναι να έρθει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος στο Στάδιο για να πάρουν και οι ίδιοι δύναμη.

Από εκεί και πέρα φυσικά, θέλουν να τους ανταμείψουν με μία νίκη στο ντέρμπι. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ανάγκη, από βαθμολογικής άποψης, τους τρεις βαθμούς απόψε αφού οι μόλις δύο νίκες μέσα στο 2012 την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία, με την είσοδο στα πλέι οφ να είναι... ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα