Η «Μάνα ΑΕΚ» στην Γ.Σ.

16:22 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρωί της Παρασκευής (10:00) θα διεξαχθεί μία από τις πιο κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Εκεί που θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, ενώ όπως αποκάλυψε το aek365.gr σήμερα το πρωί θα παρουσιαστεί και η πρόταση απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου από ένα πολύ σοβαρό και δυνατό επιχειρηματία (κάτι που επιβεβαίωσε επίσημα και ο Σταύρος Αδαμίδης).

Σημαντικό ρόλο στην Γ.Σ. θα έχει και η Ερασιτεχνική

ΑΕΚ που έχει στην κατοχή της το 16% των μετοχών της ΠΑΕ, εκτός των δύο μεγαλομετόχων Νίκου Νοτιά και Supporters (πάνω από 65% μαζί). Η «Μάνα ΑΕΚ» που έχει στα χέρια της το μεγάλο διαπραγματευτικό «όπλο» του οικοπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια που της ανήκει και αποτελεί… φιλέτο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θα εκπροσωπηθεί από τέσσερα μέλη της διοίκησης της.

Ετσι, αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να παραστούν στην Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ οι Θανάσης Μιχαήλ (πρόεδρος), Βασίλης Τόγελος (Γενικός Γραμματέας), Κώστας Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος) και Μάκης Τσακαρδώκης (μέλος Δ.Σ.). Πάντως, οι τέσσερις εκπρόσωποι το πιθανότερο είναι ότι θα θέσουν και το θέμα των μεγάλων οφειλών της ΠΑΕ προς την «Μάνα ΑΕΚ», που τα φέρνει… πέρα πολύ δύσκολα, την ώρα που τα περισσότερα τμήματα της πρωταγωνιστούν εντός Ελλάδος, ενώ διακρίνονται και στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα