Η Μαγιόρκα στέλνει τον Σέποβιτς πίσω στον Ολυμπιακό

12:01 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Μάρκο Σέποβιτς είναι πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό καθώς στη Μαγιόρκα, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου τον προπονητή Βαλερί Κάρπιν.
Στο δημοσίευμα της η ισπανική ιστοσελίδα diariodemallorca.es σημειώνει τα εξής: "Ο Βαλερί Κάρπιν ξεμένει από υπομονή. Ο Ρώσος τεχνικός έδειξε ξανά πως δεν έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αποδίδουν στο επιθυμητό επίπεδο και στο ματς με την Αλμπαθέτε θα αφήσει εκτός τον Μάρκο Σέποβιτς. Αυτό είναι το δεύτερο ματς από τα τρία τελευταία που ο Σέρβος επιθετικός θα παρακολουθησει από την εξέδρα.
Η εργατικότητα και η στάση του Σέποβιτς δεν αρέσει στον Κάρπιν και αυτό έχει γίνει γνωστό (σ.σ. στον Σέποβιτς). Αυτή είναι η δεύτερη προειδοποίηση και ίσως η οριστική, μιας και στις 10 Δεκεμβρίου ο Βαλκάνιος στράικερ είχε μείνει εκτός λίστας στο ματς κόντρα στη Νουμάνθια. Επέστρεψε να παίξει κόντρα στη Πονφεραντίνα αλλά η απόδοση του τον αφήνει εκτός".
Για το θέμα είναι ενήμερος ο αθλητικός διευθυντής της Μαγιόρκα, Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, με το δημοσίευμα να καταλήγει ως εξής: "Ο Σέποβιτς είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι. Ο παίκτης, όμως, μπορεί να φύγει αυτό τον μήνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα