Η Λεβερκούζεν καλείται να επιστρέψει 16 εκ. από χορηγία

15:53 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η εταιρεία Teldafax ήταν χορηγός της Μπάγερ Λεβερκούζεν και το διάστημα 2009-2011 είχε δώσει στη γερμανική ομάδα 16 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πρέπει να επιστραφούν με απόφαση περιφερειακού δικαστηρίου της Κολωνίας.
Η εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας χρεοκόπησε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν καλείται να επιστρέψει τα 16 εκατομμύρια ευρώ στους πιστωτές της εταιρείας. Ο άνθρωπος που ανέλαβε την εκκαθάριση

της Teldafax, ο Μπίνερ Μπερ, ισχυρίζεται πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώριζε πως η εταιρεία είχε χρεοκοπήσει όταν ανέλαβε τη χορηγία.
Η Teldafax κατέρρευσε τον Σεπτέμβριο του 2011 και περίπου 700.000 άνθρωποι έχασαν τα λεφτά τους. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μίκαελ Σάντε, έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαστε απογοητευμένοι και έκπληκτοι που τα γεγονότα και πολλά από τα επιχειρήματά μας δεν λήφθηκαν υπόψη. Τώρα θα περιμένουμε για το πλήρες σκεπτικό της απόφασης και στη συνέχεια θα εξετάσουμε αν θα καταθέσουμε έφεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα