Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:39 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ (το πρώτο... είναι του Μπουγαϊδη και το δεύτερο ήρθε από πέναλτι). Στο 6' κράτησε την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι, αποτρέποντας το 2-0 στο πολύ καλό σουτ του Ναζλίδη, ενώ είχε κάποιες έγκαιρες επεμβάσεις με τη μπάλα χαμηλά μακριά απ' το τέρμα.

Βαλεντίνος Βλάχος 5
Στο αμυντικό κομμάτι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την πλευρά του. Στο επιθετικό, προσπάθησε να βοηθήσει, ανέβαινε αρκετά (βρέθηκε

ακόμη και σε θέση βολής, αλλά τον πρόλαβε ο Κηπουρός), ωστόσο τα γεμίσματά του δεν απείλησαν.

Γιώργος Κουτρουμπής 6
Ήταν ο πιο... ψύχραιμος ποδοσφαιριστής της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ. Έκανε κι αυτός κάποια λάθη (κυρίως στο διάστημα που το ματς είχε γίνει... ροντέο), ωστόσο σε γενικές γραμμές είχε σωστές τοποθετήσεις και έγκαιρες επεμβάσεις.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 4
Μόλις στο 3' έχασε τον (κοντύτερό του) Ναζλίδη και του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Του πήρε αρκετά λεπτά να... συνέλθει και σε αυτό το διάστημα έδωσε στον προσωπικό του αντίπαλο την ευκαιρία να τελειώσει το ματς (στο 6'), ενώ γενικά έκανε αρκετά λάθη.

Τάσος Τσουμάγκας 6
Στο ανασταλτικό κομμάτι αντιμετώπισε κι αυτός κάποια προβλήματα, αλλά στάθηκε καλύτερα από τον Βλάχο. Επίσης, ήταν πιο ουσιαστική η συνεισφορά του στον επιθετικό τομέα, με δύο πολύ επικίνδυνες σέντρες, στο 1' και στο 53'.

Παύλος Μητρόπουλος 6
Όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, ήταν ο... γνωστός Μητρόπουλος, κάνοντας αρκετή δουλειά. Ωστόσο, με τη μπάλα στα πόδια τον... παρέσυρε η γενικότερη μετριότητα με αποτέλεσμα να κάνει κι αυτός αρκετά λάθη. Είχε ένα καλό σουτ στο 63'.

Μιγκέν Άνχελ Κορδέρο 4
Αντί να επιστρέψει από την τιμωρία του... φορτσάτος, έδειξε να του κόστισε η απουσία του με έλλειψη ρυθμού. Δεν είχε το γνωστό πάθος και τα γνωστά τρεξίματα, δεν βοήθησε την ομάδα να «κλειδώσει» τον άξονα, ενώ έκανε κι αυτός αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Φώντας Φέτσης 7
Σε γενικές γραμμές έκανε ένα μέτριο παιχνίδι (όπως συνέβη συνολικά με το κέντρο της ΑΕΚ), μένοντας μακριά από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, του πιστώνεται το γεγονός ότι με το πρώτο του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο, έβαλε ξανά την ΑΕΚ στο ματς.

Ρότζερ Γκερέιρο 6
Από την δική του πολύ καλή εκτέλεση φάουλ (που κατέληξε στο δοκάρι) προέκυψε το γκολ της ΑΕΚ. Επίσης, είχε κάποιες στιγμές στις οποίες προβλημάτισε την άμυνα του Πλατανιά. Έχει το ελαφρυντικό ότι για μεγάλο διάστημα ο προπονητής του τον έστειλε στα άκρα, όπου δεδομένα δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Ταξιάρχης Φούντας 3
Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν... άγευστος, άοσμος και... αόρατος. Έτρεξε, έτρεξε, έτρεξε. Μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα δεν έκανε τίποτα σχεδόν που να ανησυχήσει έστω τον αντίπαλο και ταυτόχρονα να υποδηλώσει την παρουσία του.

Αντώνης Πετρόπουλος 4
Ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου, όμως και εκείνος δεν συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας όπως έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει. Μόνη στιγμή που έκανε αισθητή την παρουσία του ήταν ένα σουτ στο 22'.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Καραλής 3
Εξελίχθηκε σε μοιραίο της ΑΕΚ, καθώς ο Ναζλίδης φαινόταν ότι... ψαχνόταν για το πέναλτι και του έδωσε την ευκαιρία να το κερδίσει. Ωστόσο, έχει το ελαφρυντικό ότι δεν θα του περνούσε καν από το μυαλό ότι μπορεί να κληθεί να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ.

Γιώργος Κατίδης 4
Έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84' πλασάροντας αδύναμα, ενώ είχε και ένα απελπιστικά άστοχο σουτ στις καθυστερήσεις.

Εμίλιο Φουρτάδο 1
Το συμπέρασμα ότι δεν κατάλαβε κανείς γιατί μπήκε, «ακυρώνεται» από... το γεγονός ότι δεν κατάλαβε κανείς ότι μπήκε.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 3
Ελέγχεται για το τραγικό πρώτο δεκάλεπτο και την νοοτροπία με την οποία μπήκε η ομάδα στο γήπεδο, για το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του και έκανε αλλαγές επί αλλαγών στη διάταξη χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, για την επιλογή του να «αχρηστεύσει» για σημαντικό διάστημα τον Γκερέιρο βάζοντας τον στο πλάι και -πάνω απ' όλα- για την εξωφρενική έμπνευση να βάλει τον Καραλή σε θέση δεξιού μπακ. Η τελευταία επιλογή «υπογράμμισε» και τα λάθη στον καταρτισμό της αποστολής, καθώς ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να καλύψει αυτή τη θέση, ο Τσουκαλάς, είχε αποκλειστεί. Επίσης, είναι εύλογη απορία πόσο πιο χρήσιμος αποδείχθηκε στο χθεσινό ματς ο Αναστασόπουλος, από τον Ανάκογλου (που έμεινε εκτός αποστολής), ο οποίος σίγουρα θα μπορούσε να δώσει λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα