Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:13 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Σε όσες στιγμές χρειάστηκε, ήταν παρών και αποτελεσματικός. Ήταν σταθερός, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα και γενικά στην ομάδα και έδειξε ότι βρίσκει το καλό εαυτό του...

Βαλεντίνος Βλάχος 7
Στο αμυντικό κομμάτι... άγγιξε το άριστα. Ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματά του και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα από την πλευρά του. Επιθετικά, έκανε πολλές κούρσες, όμως μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του, κάτι που έχει δείξει ότι είναι μέσα στο... ρεπερτόριό του.

Γιάγκο Φερνάντες 7
Έκανε μόλις ένα λάθος

και... δεκάδες επεμβάσεις. Ήταν πολύ καλός τόσο στον αέρα, όσο και στο χαμηλό παιχνίδι. Καθάρισε πολλές φάσεις και ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να κάνει υποψία ευκαιρίας.

Γιώργος Κουτρουμπής 7
Για ακόμη μια φορά ήταν άψογος. Καθάριζε τις φάσεις πριν καν γίνουν... κίνδυνος, τόσο εντός όσο και μακριά από την περιοχή. Επίσης, έβγαζε σωστά τη μπάλα από τα καρέ της ΑΕΚ ή και την κουβαλούσε όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες.

Γιάννης Κοντοές 7
Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά, ενώ σε όλο το 90λεπτο συμμετείχε πολύ και στον επιθετικό τομέα. Οι επελάσεις του ήταν... μόνιμες, ενώ κατάφερε να βγάλει και κάποια θετικά γεμίσματα προς την περιοχή, με καλύτερο μια σέντρα στο 15' .

Φώντας Φέτσης 6
Αγωνίστηκε ως μόνος αμυντικός χαφ και ήταν θετικός. Στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε αρκετά καλά, κάνοντας πολλά κοψίματα και κλεψίματα. Με τη μπάλα στα πόδια κατάφερε να περάσει πέντε έξι καλές μακρινές μπαλιές, ωστόσο έκανε και άλλα τόσα λάθη.

Μιγκέλ Κορδέρο 7
Ήταν ο κορυφαίος παίκτης στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Για ακόμη μια φορά έκανε τα πάντα. Μάρκαρε, έκοβε, έκλεβε, μοίραζε παιχνίδι, ενώ απειλούσε και άμεσα τον αντίπαλο, πατώντας περιοχή. Σε μια από αυτές τις φάσεις, στο 50' , έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κηπουρός του είπε «όχι».

Παναγιώτης Λαγός 6
Το δεδομένο είναι ότι έπαιξε πολύ. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ζητούσε τη μπάλα, έπαιρνε πάνω του ενέργειες. Έκανε και λάθη, έβγαλε και φάσεις, ωστόσο σε γενικές γραμμές το πρόσημο της απόδοσής του είναι θετικό.

Ταξιάρχης Φούντας 7
Πέτυχε το γκολ που... έλυσε τον Γόρδιο δεσμό για την ΑΕΚ και από μόνο του αυτό το γεγονός είναι αρκετό για να τον τοποθετήσει στους διακριθέντες. Από εκεί και πέρα, μπορεί να έκανε κάποια λάθη, ωστόσο έβγαλε πάθος και κυνήγησε όλες τις φάσεις μέχρι τέλους.

Χρήστος Παπαδημητρίου 3
Για ακόμη μια φορά -έπειτα από το ματς με την Κέρκυρα- έδειξε ότι δεν άξιζε την ευκαιρία που πήρε. Έκανε πολλά λάθη (ακόμη και στα κοντρόλ της μπάλας) και επί της ουσίας το μόνο που προσέφερε ήταν το καλό γύρισμά του στον Κορδέρο, στο 50' .

Εμίλιο Φουρτάδο 3
Σε ακόμη ένα ματς δεν συμμετείχε ουσιαστικά στο παιχνίδι της ομάδας. Έδειξε διάθεση, έβγαλε πάθος σε κάποιες φάσεις που επέστρεψε πίσω για να μαρκάρει (είχε τέσσερα κλεψίματα), όμως ο τρόπος που αγωνίζετα
Keywords
Τυχαία Θέματα