Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:46 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 5
Έχει πολύ κακή αντίδραση στο 5' στην κεφαλιά λόμπα του Μέλμπεργκ και η ΑΕΚ μένει πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Στο δεύτερο γκολ δεν φέρει ευθύνη. Στο 59' έβγαλε σωστά το λανθασμένο γύρισμα του Κοντοέ και στο 83' έπεσε σωστά στην κεφαλιά του Μέλμπεργκ. Είχε σωστές εξόδους όταν χρειαζόταν.

Γιάννης Κοντοές: 2
Ο Μιραλάς τον ταλαιπώρησε από το πρώτο λεπτό μέχρι να βγει αλλαγή... Ο Έλληνας μπακ της ΑΕΚ

σχεδόν σε όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθέτηση, δεν είχε σωστά μαρκαρίσματα και πολλές έβγαινε μπροστά άσκοπα και αφήνοντας κενό πίσω του. Από δεξιά η ΑΕΚ είχε... τρύπα και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο όποτε ήθελε.

Νίκος Καράμπελας: 5
Είχε απέναντι του τον «βαρύ» και εμφανώς όχι ακόμα προσαρμοσμένο Καζίμ. Δεν είχε πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα με τον αντίπαλο του, αλλά δεν βρέθηκε και σε καλή μέρα για να κάνει και άλλες δουλειές. Επιθετικά δεν ανέβηκε καθόλου, αλλά αμυντικά τουλάχιστον δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση από την πλευρά του.

Κώστας Μανωλάς: 6
Ο μοναδικός της άμυνας της ΑΕΚ που μπορούσε να ακολουθήσει τους γρήγορους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Πολλές φορές βγήκε πρώτος στην μπάλα, άλλες έκοψε με σωστή τοποθέτηση, αλλά με την μπάλα στα πόδια δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του. Η εικόνα του στο 2-0 που είναι μόνος του με Τζιμπούρ και Μιραλάς δείχνει την... κατάντια της άμυνας.

Τραϊανός Δέλλας: 3
Είναι εξαιρετικά αργός για να παίξει απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Είναι «μέσα» και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού και δείχνει ότι δεν μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Στο 5' δεν πήδηξε καλά και ο Μέλμπεργκ αρκετά εύκολα πήρε την κεφαλιά, ενώ στο 24' στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού (ανέβηκε στο κέντρο με τον Μιραλάς) επέστρεψε όταν η μπάλα ήταν στα δίχτυα της ΑΕΚ... Από εκεί και πέρα βοήθησε σε κάποιες μπαλιές με την μπάλα στον αέρα, ενώ με βαθιές μπαλιές του δεν εκμεταλλεύτηκε τους επιθετικούς της ομάδας του (μόνο στο 83' στον Σιαλμά).

Γρηγόρης Μάκος: 4
Πολλά λάθη, πολλές λάθος τοποθετήσεις και εμφανώς ανέτοιμος για τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Ο μέσος της ΑΕΚ έπαιξε ως «κόφτης» στο 4-3-3, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε αυτό που ήθελε ο Κωστένογλου. Λίγες βοήθειες αμυντικά (έχανε συνεχώς τον Ιμπαγάσα), ακόμα λιγότερες στην κυκλοφορία της μπάλας με πολλά λάθη. Ακόμη μια μέτρια παρουσία του φέτος...

Φαμπιάν Βάργκας: 5
Μέχρι το 15' παίζει μαζί με τον Καφέ μπροστά από τον Μάκο, ενώ μετά αγωνίζεται μπροστά από τους δύο μέσους της ΑΕΚ. Εκεί ήταν πιο καλός, πίεζε πολύ ψηλά (σχεδόν κοντά στον Λυμπερόπουλο), αλλά δεν κατάφερε να δώσει μεγάλες βοήθειες οργανωτικά. Στο 21' συμμετείχε στην πρώτη καλή φάση της ΑΕΚ, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρε καλά τον Μέγερι. Βγήκε προς το τέλος του ματς για να μπει ο Γκερέιρο.

Παντελής Καφές: 4
Λίγα πράγματα από τον Καφέ, όπως συνέβη και με τον Μάκο. έπαιξε με πάθος, αλλά δεν έφτανε. Ο Ιμπαγάσα τον ταλαιπώρησε πολύ με τις συνεχείς αλλαγές θέσεων του, ενώ ο Ορμπάιθ δεν

Keywords
Τυχαία Θέματα