Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:31 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 8
Όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε ήταν εκεί. Τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας δηλαδή... Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κανένα λόγο ανησυχίας. Μόνο στην φάση του 7' με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει. Αντιθέτως, στο 46' επενέβη στο σουτ του Κατσουράνη και κράτησε το 0-0 σε ένα κρίσιμο σημείο. Από εκεί και πέρα, μετά το 1-0 και το 2-0 ήταν σταθερός και έκανε αυτό που έπρεπε. Στο 69' μπλόκαρε

κεφαλιά Χριστοδουλόπουλου, στο 74'είπε δύο φορές «όχι» σε προσπάθειες του Κατσουράνη, ενώ στο 80' μπλόκαρε το σουτ του Κλέιτον. Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά σε ντέρμπι της ΑΕΚ φέτος...

Νίκος Γεωργέας: 7
«Έσβησε» τον Κουίνσι και όποτε χρειάστηκε και τον Ζεκά. Ο «Φούλης» σε ακόμη μία φέτος ώριμη εμφάνιση του βοήθησε τα μέγιστα αμυντικά, ως δεξί μπακ ενώ ανέβηκε και την πλευρά αρκετές φορές. Έκοψε αρκετές επιθέσεις του ΠΑΟ από εκεί και μάλιστα σε μια από τις συνήθεις κούρσες του επέμεινε και έφτιαξε την σπουδαία φάση του 45' όταν... χάζεψε τον Σπυρόπουλο.

Νίκος Καράμπελας: 7
Σταθερός ο Ελληνας μπακ της ΑΕΚ καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Προβληματίστηκε στην αρχή με τον κινητικό Ζεκά, αλλά γρήγορα βρήκε τα πατήματα του και μάλιστα έκανε και επελάσεις προς την επίθεση. Στην επανάληψη ήταν ακόμη καλύτερος και πιο δυνατός, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Γιάννης Κοντοές: 7
Επαιξε για δεύτερο σερί παιχνίδι στόπερ, αυτήν την φορά δίπλα στον Μανωλά. Και δημιούργησαν ένα δυνατό και γρήγορο αμυντικό δίδυμο. Κάτι που βοήθησε την ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο να δραστηριοποιείται πίσω από τον «βαρύ» Τοτσέ. Επαιξε με τσαμπουκά και πάθος και έδειξε ότι είναι χρήσιμος αμυντικός. Στην φάση του 7' του έφυγε ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά τον πρόλαβε και τον εμπόδισε πριν σουτάρει από καλή θέση (άουτ)

Κώστας Μανωλάς: 8
Σπουδαία ανασταλτικά εμφάνιση από τον πιο αποτελεσματικό παίκτη των μετόπισθεν. Ο 21χρονος απέδειξε ότι όταν θέλει και έχει καθαρό μυαλό, είναι πολύτιμος κρίκος στην άμυνα της ΑΕΚ. «Καθάρισε» τον Τοτσέ και όποιον έμπαινε στην περιοχή εύκολα με την ταχύτητα του και το πείσμα του να τον «δυναμώνουν» πολύ. Με την μπάλα στα πόδια του γνωστά προβλήματα που... χρίζουν βελτίωσης άμεσας.

Γρηγόρης Μάκος: 7
Μετά από αρκετό καιρό ο καλός Μάκος έκανε την εμφάνιση του σε σημαντικό ματς για την ΑΕΚ. Αμυντικά... σκούπιζε ότι πήγαινε προς την περιοχή της Ένωσης και βοηθούσε και εντός περιοχής πολλές φορές. Δύναμη μπροστά από τα στόπερ και θα μπορούσε να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο αν εξαλείψει τα εύκολα λάθη στο passing game. Δύο φορές επιχείρησε, ισάριθμα... απογοητευτικά σουτ. Κάτι που οφείλει να βελτιώσει για να βελτιωθεί ο ίδιος ως χαφ που κάνει πολλά.

Παντελής Καφές: 6
Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, δείγμα του ότι ήταν επηρεασμένος από τις πρόσφατες ενοχλήσεις. Όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά «ανέβαινε». Βοήθησε πολύ αμυντικά τον Μάκο, ενώ ήταν και συνδετικός κρίκος για την κυκλοφορία της μπάλας. Περιόρισε πολύ τους μέσους του ΠΑΟ, ενώ στην φάση τ

Keywords
Τυχαία Θέματα