Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:52 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 7
Έχει πάρει τα πάνω του, έχει αυτοπεποίθηση σε ότι και αν κάνει και αυτό προσφέρει σταθερότητα στην ΑΕΚ. Και έτσι η ΑΕΚ... ησυχάζει σε μια πολύ σημαντική θέση. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο 19' στο φάουλ του Ντολεζάι προστάτευσε την εστία του, όπως έκανε και στο 38' στο σουτ του Γκόλια που έφυγε λίγο άουτ και στο 61' σε σουτ του Καμαρά ήταν σταθερός και μπλόκαρε. Δεν απειλήθηκε ξανά και ότι σουτ γινόταν από τον

Παναιτωλικό έφευγε άουτ. Είτε σε εξόδους, είτε σε απομακρύνεις με τα πόδια ήταν απόλυτα σταθερός. Όπως πρέπει να είναι ο πορτιέρο μιας μεγάλης ομάδας.

Νίκος Γεωργέας: 6
Αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα. Και με τον Αντι, αλλά και με τον Καμαρά και τον Ονουάτσι που μπήκε στην επανάληψη. Δεν έκανε το... χοντρό λάθος, αλλά δεν είχε σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις. Επιθετικά με τα ανεβάσματα του βοήθησε σε αρκετές φάσεις, αλλά δεν έφτανε αυτό αφού δεν υπήρξε ουσία. Οι ενοχλήσεις του ίσως τον επηρέασαν, αλλά υπερέβαλε εαυτόν και έπαιξε για την ΑΕΚ προσφέροντας ότι καλύτερο είχε.

Παναγιώτης Λαγός: 4
Επαιξε αριστερό μπακ και με το ξεκίνημα του αγώνα έκανε 4 κλεψίματα στον Καμαρά. Μετά το 1-0 ο Λεμονής έριξε τον Αντι πάνω και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ, έχανε την θέση του και δεν προσέφερε αμυντική σιγουριά. Περισσότερα προσέφερε επιθετικά με κάποιες καλές ενέργειες. Στην επανάληψη μια... από τα ίδια, με τον Λαγό να παίζει με πάθος αλλά όχι με μυαλό και συγκέντρωση.

Γιάννης Κοντοές: 7
Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έκανε αυτό που έπρεπε είτε με τον Χαριστέα, είτε με τους άλλους μεσοεπιθετικούς του Παναιτωλικού. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η εκρηκτικότητα του τον βοηθά να προλαβαίνει το κακό στην άμυνα και ας μην είναι στόπερ. Τα πηγαίνει καλά και αποκτά ρυθμό και σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Κώστας Μανωλάς: 6
Ο νεαρός στόπερ έκανε καλή εμφάνιση, αν και δεν είχε πολύ δουλειά στην άμυνα. Με εξαίρεση 1-2 φάσεις έδειξε ωριμότητα ανασταλτικά και ήταν εκεί που έπρεπε. Στην φάση στις καθυστερήσεις που βγήκε στην επίθεση έπρεπε να δώσει στους συμπαίκτες του και όχι να σουτάρει δίχως να έχει το καθαρό μυαλό και την ικανότητα.

Γρηγόρης Μάκος: 6
Μετά από καιρό έκανε μεστή εμφάνιση. Πολλά κοψίματα, πολλές επεμβάσεις και εικόνα κανονικού αμυντικού χαφ από τον Μάκο. Βοήθησε πολύ και τον μέτριο Καφέ και δυνάμωσε αρκετά την εικόνα της ΑΕΚ ανασταλτικά. Οργανωτικά ανέβηκε σε κάποιες φάσεις για να δημιουργήσει, αλλά έχει εμφανή αδυναμία. Και το έδειξε αφού μόλις έβγαινε μπροστά και είχε αντίπαλο... πάταγε φρένο και κοιτούσε πίσω.

Παντελής Καφές: 5
Θα μπορούσε σε δύο φάσεις να σκοράρει το 2-0 και να... κλειδώσει το ματς. Στο 36' με το γυριστό του από την σέντρα του Γεωργέα και στο 45' με την κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ. Από εκεί και πέρα, δεν έκανε καλή εμφάνιση. Μέτριος αμυντικά, ακόμη πιο μέτριος οργανωτικά. Δεν συμμετείχε σε καμία επιθετική φάση της ΑΕΚ και δεν βοήθησε τον Γκερέιρο. Έπαιξε για 70 λεπτ

Keywords
Τυχαία Θέματα