Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:42 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 6

Το πρώτο γκολ που δέχεται είναι από πέναλτι, το δεύτερο από ένα πολύ δύσκολο σουτ του Μήτρογλου που πήγε ακριβώς στη γωνία. Από εκεί και πέρα, είχε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στο 37' και στο 43' , ενώ στο 64' έκλεισε πολύ σωστά τον Αμπντούν στο τετ α τετ. Έπαιξε με ενοχλήσεις από το πρώτο μέρος.

Βαλεντίνος Βλάχος 6

Έκανε σε γενικές γραμμές ένα θετικό παιχνίδι. Αμυντικά έδωσε πολλές μάχες και έμπαινε στις φάσεις

πολύ δυναμικά, ενώ επιθετικά έδινε διαρκώς βοήθειες με τις συνεχείς προωθήσεις του.

Γιώργος Κουτρουμπής 5

Ξεκίνησε το παιχνίδι αρκετά θετικά, ωστόσο μετά την αποβολή του Γιάγκο και την είσοδο του Μπουγαϊδη στο ματς έδειξε να χάνει αυτή τη σιγουριά που έβγαζε μέσα στο γήπεδο. Έκανε αρκετά λάθη, αλλά και κάποιες σημαντικές επεμβάσεις που του εξασφαλίζουν τη... βάση.

Γιάγκο Φερνάντες 3

Ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά στα πρώτα 22' λεπτά του. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι, από την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο ακόμη και να αφήσει ελεύθερο τον Μήτρογλου να «εκτελέσει» τον Κωνσταντόπουλο, από το να καταδικάσει την ομάδα να μείνει τόσο νωρίς στο ματς με 10 παίκτες.

Παναγιώτης Λαγός 4

Έκανε ακόμη ένα κακό παιχνίδι, αν και όχι τόσο κακό όσο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στη φάση που γίνεται το πέναλτι (και η αποβολή του Γιάγκο) που ουσιαστικά κρίνει το ματς, έχασε τον Τοροσίδη στην πλάτη του, ενώ έκανε αρκετά ακόμη λάθη.

Μιγκέλ Κορδέρο 6

Ήταν για ακόμη μια φορά το... κέντρο της ΑΕΚ. Όλες οι μπαλιές περνούσαν από τα πόδια του, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν παντού και έκανε πολλά κλεψίματα και κοψίματα. Η συνολική του απόδοση... δικαιολογεί και κάποια λάθη που έκανε λόγω κούρασης στο τέλος.

Φώντας Φέτσης 5

Στον αμυντικό τομέα το πάλεψε πολύ, έτρεψε, πίεσε, έδωσε μάχες. Ωστόσο, με τη μπάλα στα πόδια δεν κατάφερε να προσφέρει τις βοήθειες που περίμενε η ομάδα από αυτόν στο κομμάτι της ανάπτυξης, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέσει πάνω στον Κορδέρο.

Γιάννης Κοντοές 6

Έπαιξε με πάθος και μαχητικότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ειδικά στο διάστημα που η ΑΕΚ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο ήταν εμφανής η προσπάθειά του να κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει και μπροστά. Θα έπρεπε να έχει κερδίσει και το πέναλτι από τον Χολέμπας στο 37' .

Γιώργος Κατίδης 6

Ισχύουν σχεδόν τα ίδια με τον Κοντοέ. Επίσης θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι (από τον Παπάζογλου, στο 45' ), επίσης έπαιξε με πάθος βοηθώντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ρότζερ Γκερέιρο 7

Στο μισά

Keywords
Τυχαία Θέματα