Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:52 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 5

Δεν είχε πολύ δουλειά και ελάχιστες φορές απειλήθηκε από τους αντιπάλους του. Αλλωστε τα περισσότερα σουτ έβγαιναν άουτ. Στο 56' μπλόκαρε την μπάλα σε ένα σουτ, αλλά στην φάση του γκολ δεν πέφτει μαζί με όλο το κορμί του και απλά βλέπει την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα.

Ανέστης Αργυρίου: 5

Είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα ο 24χρονος μπακ, ενώ και στα ανεβάσματα του δεν κατάφερε κάτι καλό στις σέντρες που έκανε από δεξιά. Στο 4' είχε μια κεφαλιά άουτ, ενώ στην επανάληψη δεν έδωσε πολλά

επιθετικά. Έγινε αλλαγή και μπήκε στην θέση ο Λαγός.

Νικόλας Εγγλέζου: 6

Ο νεαρός έδωσε ότι είχε και δεν είχε... Προσπάθησε πολύ και επιθετικά ήταν καλύτερος από ότι αμυντικά. Ο Κύπριος αμυντικός είχε θράσος με την μπάλα στα πόδια και δεν φοβήθηκε το λάθος, ενώ συνεργάστηκε καλά με τους μεσοεπιθετικούς. Γενικώς αριστερά η ΑΕΚ έπαιξε περισσότερο χθες στην Θεσσαλονίκη.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: 5

Τέταρτο σερί παιχνίδι βασικός ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν καλός. Από το ξεκίνημα του ήταν νευρικός, δεν είχε καλά πατήματα και ο Κυβελίδης τον ταλαιπώρησε αρκετά. Ο Μπουγαΐδης έκανε αρκετά λάθη και στα περισσότερα διωξίματα του επέλεγε να στείλει την μπάλα άουτ.

Κώστας Μανωλάς: 4

Στην φάση του 1-0 της Δόξας κάνει ένα... τσαφ που δύσκολα δικαιολογείται για την ποιότητα του. Ο νεαρός χθες γενικά έπαιζε δίχως συγκέντρωση στο παιχνίδι του και επέλεγε να μην παίρνει ευθύνες στην άμυνα και με την μπάλα στα πόδια.

Ταξιάρχης Φούντας: 7

Ο 17χρονος μέσος ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η ΑΕΚ χθες. Μετά το νευρικό πρώτο 10λεπτο ο Φούντας πήρε τα... πάνω του, είχε αυτοπεποίθηση και δυνάμωσε στο παιχνίδι του. Στην φάση του 1-1 έβγαλε άψογη σέντρα στον Λεονάρντο, που έκανε την κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή. Μάλιστα, επιχείρησε και ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ. Έμεινε 90 λεπτά στο γήπεδο και βοήθησε πολύ.

Φαμπιάν Βάργκας: 4

Ακόμη και ο 17χρονος Φούντας στο πλάι του έδειχνε καλύτερος... Και αυτό δεν είναι καλό για έναν παίκτη της ποιότητας του Κολομβιανού. Κινήθηκε σε ρηχά νερά ο Βάργκας και δεν έδωσε στην ΑΕΚ αυτό που της έλειπε στο κέντρο. Στην φάση του 1-0 δεν μπόρεσε να κόψει και δεν μπήκε δυνατά στην φάση. Από την στιγμή που έφυγε, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στο κέντρο.

Ρότζερ Γκερέιρο: 3

Τι έπαιξε, τι δεν έπαιξε ο Βραζιλιανοπολωνός μέσος δεν έκανε διαφορά... Ο Γκερέιρο έκανε εύκολα λάθη, δεν βοήθησε καθόλου οργανωτικά και εγκλωβιζόταν συνέχεια στο κέντρο από τα χαφ της Δόξα Δράμας. Έγινε αλλαγή για να μπει ο Γκούντγιονσεν και η ΑΕΚ κινήθηκε περισσότερο με την απουσία του...

Χοσέ Κάρλος: 4

Αλλαξε θέση συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά εικόνα όχι... Ο Ισπανός πάλι ήταν πολύ μέτριος και σε πολλές φάσεις αδιάφορος ξανά. Ξεκίνησε να παίζει δεξιά στην επίθεση, αλλά συνέκλινε πολύ προς το κέντρο. Έτσι μπέρδευε και μπερδευόταν συνεχώς... Στην επανάληψη, ήταν λίγο πιο κινητικός αλλά από ουσία... μηδέν.

<
Keywords
Τυχαία Θέματα