Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:27 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 4

Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις, με κορυφαία τη φάση στην οποία στη συνέχεια η μπάλα σταματά στο δοκάρι, όμως στη φάση του γκολ κάνει ένα παιδικό λάθος, που είναι απαράδεκτο για τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Μιχάλης Μπακάκης 6

Ανασταλτικά έκανε καλή δουλειά -όπως σχεδόν πάντα- όμως επιθετικά σήμερα δεν βοήθησε όσο συνηθίζει. Αν και ανέβαινε συνέχεια, στην τελική πάσα - σέντρα δεν ήταν αποτελεσματικός.

Δημήτρης Κολοβέτσιος

6

Μέτριο ματς από τον στόπερ της ΑΕΚ, ο οποίος στον αέρα μπορεί να καθάρισε αρκετές φάσεις, όμως με τη μπάλα χαμηλά αντιμετώπισε προβλήματα. Επίσης, σε κάποιες φάσεις δεν είχε καλή τοποθέτηση.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 6

Στη φάση του γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ έκανε κι αυτός ένα δεύτερο λάθος, από αυτά που συμβαίνουν. Όμως, γενικά ήταν πιο σταθερός και πιο αποτελεσματικός από τον Κολοβέτσιο.

Άρης Σοϊλέδης 8

Καταπληκτικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ, που... έκανε τα πάντα. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν καλός, βοήθησε πολύ επιθετικά με τις προωθήσεις και τις ωραίες σέντρες του.

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Μετά από διαδοχικά πολύ καλά ματς, σήμερα δεν ήταν το ίδιο καλός. Ανασταλτικά δεν υστέρησε, όμως με τη μπάλα στα πόδια έκανε αρκετά λάθη, σπάζοντας τον ρυθμό. Ωστόσο, έκανε την πάσα για το 2-0.

Γιάκομπ Γιόχανσον 8

Ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Έκανε τρομερή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά και σε αυτό της κατοχής και της σωστής κυκλοφορίας της μπάλας, δίνοντας στην ομάδα ισορροπία.

Βαγγέλης Πλατέλλας 7

Πέτυχε ένα γκολ που... το έχει, με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και άνοιξε στην ΑΕΚ τον δρόμο προς τη νίκη, ενώ είχε ακόμη τρεις τέσσερις αρκετά καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Έλντερ Μπαρμπόσα 5

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Πορτογάλος άσος. Αν και είχε διάθεση -κι αυτό φαινόταν- δεν του βγήκαν οι ενέργειες, ενώ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στο 40' για να τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο το ματς.

Πέτρος Μάνταλος 7

Παρότι κινείτο στον χώρο που επικεντρωνόταν το πρέσινγκ της Παναχαϊκής, ήταν μέσα στις περισσότερες από της φάσεις της ΑΕΚ, δημιούργησε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, έκανε τελικές και πέτυχε το 2-0 που κλείδωσε τη νίκη.

Χρήστος Αραβίδης 6

Ήταν κινητικής, βρέθηκε μέσα στις φάσεις (κάτι σημαντικό για κάθε επιθετικό), όμως στην τελική προσπάθεια δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να τελειώσει σωστά τις φάσεις και να σκοράρει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντάρκο Ζόριτς -

Μπήκε ορεξάτος και πρόλαβε να κάνει μια δυό καλές ενέργειες.

Βασίλης Ρόβας -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Άνταμ Τζανετόπουλος -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Παρέταξε στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και η ομάδα του, έστω και αν δυσκολεύτηκε, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας το +9. Ενδεχομένως θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση από τον πάγκο λίγο νωρίτερα, αλλά δεν ήταν... εύκολη απόφαση, βλέποντας την ΑΕΚ να δημιουργεί με... συνέπεια ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για το 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα