Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:27 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 6

Ήταν σταθερός, αν και δεν αναγκάστηκε σε κάποια μεγάλη επέμβαση. Στη φάση του γκολ δεν έχει ευθύνη, καθώς έχει μπροστά του τον Λαμπρόπουλο, που του κόβει το οπτικό πεδίο και παρ' όλα αυτά καταβάλει προσπάθεια να αποκρούσει.

Βασίλης Ρόβας 6

Έκανε τη δεύτερη διαδοχική του εμφάνιση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αν και υπέπεσε σε ένα δύο λάθη. Στο δημιουργικό κομμάτι

προσπάθησε, αλλά δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 6

Παρότι η ΑΕΚ δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, στις φάσεις που προσπάθησε να βγάλει η Καλλιθέα, το κέντρο της άμυνας έδειχνε μια... αμηχανία. Η συνεργασία του με τον Σαρρή δεν είχε ιδιαίτερη χημεία. Πάντως, ήταν -όπως πάντα- μαχητικός.

Γιώργος Σαρρής 6

Στη φάση του γκολ, σωστά πήγε να βοηθήσει τον Ρόβα, όμως εφόσον συνέβη αυτό, η μπάλα δεν έπρεπε να περάσει από τους δύο παίκτες της ΑΕΚ. Έκανε ακόμη ένα δυο λάθη, αν και ήταν αρκετά παθιασμένος στο παιχνίδι του.

Δημήτρης Γροντής 6

Στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε σχετικά καλά, αν και σε κάποιες φάσεις προβληματίστηκε. Στο δημιουργικό, αρχικά δεν του βγήκαν οι φάσεις και έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να του «κάτσουν» κάποιες προσπάθειες.

Γιάκομπ Γιόχανσον 7

Παρά το γεγονός ότι είναι εμφανώς πίσω σε φυσική κατάσταση, η εμφάνισή του άφησε πολλές υποσχέσεις. Είχε σωστές τοποθετήσεις στο πρέσινγκ, έκανε κοψίματα και κλεψίματα, ενώ το σημαντικό είναι ότι προσπαθούσε να παίζει τη μπάλα κάθετα.

Δημήτρης Ανάκογλου 7

Ακόμη μια θετική εμφάνιση από τον Έλληνα μέσο, ο οποίος δείχνει ότι έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Πήρε πάνω του προσπάθειες, βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ ήταν αποτελεσματικός και ανασταλτικά.

Χρήστος Αραβίδης 8

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης ήταν εξαιρετικός. Άνοιξε τον δρόμο στην ΑΕΚ για τη νίκη, είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ βοήθησε πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι.

Πέτρος Μάνταλος 6

Ήταν πεσμένος σε σχέση με τα γνωστά στάνταρ του. Έπειτα από ένα φανταστικό ματς με τον Ατρόμητο, σήμερα οι φάσεις δεν του έβγαιναν. Δεν μπήκε και τόσο... μέσα στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά είχε ευκαιρία να σκοράρει.

Μάρκος Ντούνης 7

Βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στη θέση του Πλατέλλα. Του πήρε κάποιο χρόνο να μπει στο ματς, όμως στη συνέχεια πήρε πρωτοβουλίες, συμμετείχε σε φάσεις, έφτιαξε κάποιες φάσεις και τελικά πέτυχε και ένα γκολ, από δικό του κλέψιμο.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 9

Θύμισε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για την ομάδα. Πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ, ενώ ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ, ακόμη και αν δεν πήρε αυτός τις τελικές.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντάρκο Ζόριτς 6

Ίσως ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε ματς από τον πάγκο και δεν κατάφερε να κάνει και τόσο αισθητή την παρουσία του. Παρ' όλα αυτά, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες.

Αμπλαγέ Φαγέ 6

Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί. Έδειξε να ασχολείται περισσότερο με το ανασταλτικό κομμάτι.

Βασίλης Τσεβάς -

Πρόλαβε να κάνει ένα καλό σουτ στου 90'.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Έπειτα από μια πολύ σημαντική νίκη, η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη, κι αυτό του πιστώνεται. Επίσης, ρίσκαρε κάνοντας κάποιες αλλαγές για λόγους ξεκούρασης παρά τις απουσίες και του βγήκε, καθώς η ομάδα πήρε ακόμη μια νίκη, προσφέροντας και πέντε γκολ στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα