Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

20:32 24/9/2014 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης

Είχε σωστές αντιδράσεις όποτε χρειάστηκε και κυρίως στο... παραλίγο τετ α τετ του πρώτου ημιχρόνου (19') και στο σουτ του Ντιγκινί στις καθυστερήσεις. Έκανε, βέβαια, και μια λάθος έξοδο.

Μιχάλης Μπακάκης

Στο επιθετικό κομμάτι ήταν σταθερά... συμμέτοχος στο πρώτο μέρος (στο δεύτερο «έπεσε»), παρά τον εκνευρισμό που του προκάλεσαν κάποια ακατανόητα επιθετικά φάουλ που «χρεώθηκε». Αμυντικά ήταν καλός με εξαίρεση μια δυο λάθος εκτιμήσεις.

Βασίλης Λαμπρόπουλος

Πολύ καλό ματς από την Έλληνα στόπερ. Είχε... δυναμισμό στις μονομαχίες που έδωσε και

έκανε αρκετές επεμβάσεις, κάποιες εκ των οποίων ήταν καθοριστικές (όπως σε ένα τετ α τετ που το... τελείωσε, στο 19').

Δημήτρης Κολοβέτσιος

Ακόμη ένα μεστό παιχνίδι από την Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Είχε πάντα σωστές τοποθετήσεις - επεμβάσεις τόσο μέσα όσο και μακριά από την περιοχή της ΑΕΚ.

Σταύρος Πεταυράκης

Στο ανασταλτικό κομμάτι έκανε ένα δύο λάθη, όμως στο επιθετικό ήταν αρκετά θετικός. Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ προήλθε από δική του σέντρα, ενώ συνεχώς προσέφερε στήριγμα στον Μπαρμπόσα.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο

Ήταν ο... κλασικός Κορδέρο, που προσφέρει στην ΑΕΚ ισορροπία. Καλός ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Πήρε πάλι κάποια ρίσκα, στην προσπάθειά να βγάλει τη μπάλα μακριά από την περιοχή, όμως του βγήκαν όλα.

Δημήτρης Ανάκογλου

Έτρεξε πολύ, συμμετείχε σε σημαντικό βαθμό στο πρέσινγκ, τα πήγε καλά ανασταλτικά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Θα μπορούσε να προσφέρει λίγο περισσότερα στον τομέα της δημιουργίας.

Πέτρος Μάνταλος

Δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αν και προσπάθησε, δε του βγήκαν οι περισσότερες ενέργειες, ενώ σε δύο φάσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε σημαντικές ευκαιρίες, δεν μπήκε δυνατά.

Βαγγέλης Πλατέλλας

Στο πρώτο μισάωρο (περίπου) του αγώνα, είχε μια... δυναμική παρουσία. Πήρε φάσεις πάνω του, έβγαλε ενέργεια και είχε και την κλασικότερη ευκαιρία της ΑΕΚ, στο 23'. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα «έπεφτε».

Έλντερ Μπαρμπόσα

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Οι προσωπικές ενέργειες δεν του έβγαιναν, σε κάποιους συνδυασμούς έκανε λάθη, ενώ με εξαίρεση το φάουλ στο 61', δεν είχε και καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Χρήστος Αραβίδης

Είχε σημαντική συμμετοχή στο παιχνίδι. Συνδυαζόταν με τους ακραίους και τους μέσους σωστά, πήρε ρόλο δημιουργού σε αρκετές περιπτώσεις, όμως για άλλη μια φορά δεν του βγήκαν... τελικές φάσεις.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Άλεξ Ντακόλ

Κανείς δεν αντιλήφθηκε την είσοδό του στο ματς. Δεν προσέθεσε τίποτα στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, αντίθετα «στέρησε» και αυτά που προσέφερε ο Αραβίδης.

Μάρκος Ντούνης

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Βασίλης Ρόβας

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας

Παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, παρουσίασε μια ομάδα έτοιμη, που σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο Σούπερ Λίγκας, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και για μεγάλο διάστημα κυριάρχησε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όταν η ΑΕΚ «έπεσε» στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να τη βοηθήσει από τον πάγκο, αφού η αλλαγή του Ντακόλ δεν του βγήκε (οι άλλες δύο αλλαγές έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα