Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:20 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας

Είχε την... ικανοποίηση να διατηρήσει ρόλο παρατηρητή σχεδόν σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε. Το πρώτο σουτ της Καλαμαριάς στο ματς ήταν στο 43' (από τον Ευσταθίου) και κατάφερε να μπλοκάρει εύκολα.

Νίκος Γεωργέας

Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στο δημιουργικό είχε τη γνωστή διάθεση, ανέβαινε συνεχώς, όμως οι φάσεις δε του βγήκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο πολύ καλές σέντρες που επιχείρησε, καθυστέρησε και οι αποδέκτες υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ.

Γιώργος Σαρρής

Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε προβλήματα

και σε μια δυο περιπτώσεις που δεν προσέγγισε σε πρώτο χρόνο με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα κάποιες προσωπικές μονομαχίες, κατάφερε στη συνέχεια να διορθώσει ο ίδιος.

Δημήτρης Κολοβέτσιος

Ήταν για ακόμη μια φορά σταθερός. Είχε πάντα σωστές τοποθετήσεις και καθάρισε πολλές φάσεις πριν αυτές προβληματίσουν τον Βούρα, τόσο κοντά όσο και μακριά από την περιοχή της ΑΕΚ.

Σταύρος Πεταυράκης

Έκανε για ακόμη μια φορά πολλά χιλιόμετρα ανεβοκατεβαίνοντας την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε θέματα, ενώ και επιθετικά είχε καλή συνεργασία με τον Μπαρμπόσα. Είχε και ένα καλό σουτ στο 52' .

Αμπλαγέ Φαγέ

Η αλήθεια είναι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Έδειξε... άτονος, δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα, έκανε κάποια λάθη, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και όσες επιχείρησε ήταν ημιτελείς.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο

Αγωνίστηκε ως μοναδικός «κόφτης» και δικαιολόγησε απόλυτα τον... ρόλο του (όχι ότι αυτό είναι... έκπληξη). Έκοβε τα πάντα στον άξονα και προωθούσε σωστά τη μπάλα στους δύο εσωτερικούς χαφ μπροστά του, αλλά και στα άκρα.

Δημήτρης Ανάκογλου

Ακόμη μια θετική εμφάνιση για τον νεαρό άσο, που με την ενέργειά που έβγαλε κατάφερε σε σημαντικό βαθμό να «καλύψει» και την όχι καλή απόδοση του Φαγέ. Κρατούσε τη μπάλα, την προωθούσε, ενώ έκανε και κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες.

Μάρκος Ντούνης

Έπιασε ...από τα μαλλιά την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Βοηθούσε ανασταλτικά, είχε... πείσμα επιθετικά, ενώ επεδίωκε να πατά και περιοχή. Σε μια τέτοια φάση ήρθε και το γκολ που πέτυχε, τελειώνοντας άριστα ένα τετ α τετ.

Έλντερ Μπαρμπόσα

Παρά το γεγονός ότι... έφαγε πολύ ξύλο (κάτι που από ένα σημείο και μετά τον εκνεύρισε), ήταν για ακόμη μια φορά... Μπαρμπόσα. Από δική του σέντρα ξεκίνησε το πρώτο γκολ, είχε ένα φανταστικό γύρισμα στον Αραβίδη στο 7' , αρκετές καλές σέντρες και για ακόμη μια φορά τα στημένα του ήταν όλα καλοεκτελεσμένα.

Χρήστος Αραβίδης

Ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα γκολ (1-0) και μια... ασίστ, αφού από δική του -πολύ ωραία- κάθετη μπαλιά βγήκε τετ α τετ ο Ντούνης. Γενικά είχε πολύ καλή απόδοση, δεν μάσησε στο δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου και σε αρκετές φάσεις έπαιξε ωραία με πλάτη.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Φώτης Καραγκιολίδης

Κι αυτός δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τον Απόλλωνα και δεν ένιωσε πίεση. Έκανε τα... προβλεπόμενα. Σε μια δυο περιπτώσεις (που η μπάλα ήρθε από ψηλά) θα μπορούσε να έχει μπλοκάρει τη μπάλα πιο σταθερά.

Βαγγέλης Πλατέλλας

Μπήκε ως αλλαγή και έτρεξε (και πάλεψε) όπως κάνει πάντα. Έψαξε και κάποια ένας με έναν καταφέρνοντας να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ βοηθούσε και ανασταλτικά.

Άλεξ Ντακόλ

Ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής του δευτέρου ημιχρόνου, αφού συμμετείχε και στα δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ αυτό το διάστημα. Πέτυχε με πολύ ωραίο σουτ το 3-0 και έφτιαξε με προσωπική ενέργεια το 4-0.

Βασίλης Ρόβας

Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που έγιναν πολλές μαζεμένες αλλαγές και συνεπώς δεν μπορεί να του... χρεωθεί η κακή εικόνα του κέντρου της ΑΕΚ για το δεκάλεπτο (περίπου) που ακολούθησε. Πρόλαβε πάντως να κάνει κάποια κοψίματα.

Στράτος Σβάρνας

Ο μικρός έδειξε για ακόμη μια φορά ότι παρά τη νεαρή ηλικία του και το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο νωρίς σε μια μεγάλη ομάδα, έχει... αέρα. Είναι δεδομένο ότι διαθέτει το ταλέντο και τα προσόντα, και ο τσαμπουκάς που βγάζει θα τον βοηθήσει.

Μιχάλης Μπακάκης

Η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο έφερε «φρεσκάδα» στο δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, ενώ και επιθετικά βοήθησε, προλαβαίνοντας να βγάλει και μια καλή σέντρα.

Δημήτρης Γροντής

Σε αυτή την ΑΕΚ ξέρει ότι δύσκολα θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, ωστόσο δεν δείχνει να απογοητεύεται. Είχε διάθεση, πρόλαβε να κάνει μια δυο θετικές ενέργειες και να βγάλει και μια καλή σέντρα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος

Αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ στο σημερινό ματς, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να διατηρήσει την εικόνα του σταθερού αμυντικού που έχει δείξει μέχρι σήμερα.

Άνταμ Τζανετόπουλος

Αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ (όπου έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν) και έδειξε πως έχει το πάθος και τη διάθεση να ανταποκριθεί σε όποια αποστολή και αν του ανατεθεί. Μάλιστα, δεν είχε πρόβλημα να... προσαρμοστεί στο δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου.

Ιβάν Μπρέσεβιτς

Κάθε παιχνίδι που παίρνει είναι σημαντικό στην προσπάθεια να επανέλθει στο 100% από τον τραυματισμό του. Κάτι που έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Σήμερα, η συμμετοχή του συνδυάστηκε με γκολ, σε μια φάση στην οποία θύμισε ότι ξέρει που να βρίσκεται και πώς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα