Η Κόρτνεϊ Λαβ ετοίμασε την αυτοβιογραφία της

22:14 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σχεδόν έτοιμη είναι η αυτοβιογραφία που ετοίμασε η Κόρτνεϊ Λαβ και όπως ανακοίνωσε η Amazon θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου.

Η αυτοβιογραφία των 400 σελίδων αναμένεται να είναι άκρως πιπεράτη, όπως και η ίδια η Λαβ, ωστόσο ο εκπρόσωπός της ήρθε λίγο να μας προσγειώσει τονίζοντας ότι «τίποτα δεν θα είναι εκτός ορίων».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη στο βιβλίο της η Κόρτνεϊ παραμένει «απολύτως ειλικρινής, αστεία και διορατική». Αυτό που επιχειρεί είναι να μας δώσει το πορτρέτο της, επικίνδυνη αλλά και

διασκεδαστικό, το οποίο ξεκινά από την εποχή της αντικουλτούρας στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του '80 και συνεχίζεται μέσα στην γκραντζ σκηνή της δεκαετίας του '90 έως και σήμερα.

Φυσικά, το σημείο που περιμένουν όλοι περισσότερο είναι αυτό που θα αναφέρεται στον έρωτά της και το γάμο της με την ψυχή των Nirvana και της γκραντζ, Κερτ Κομπέιν μέχρι και τις μέρες της τραγικής αυτοκτονίας του τον Απρίλιο του 1994 .

Η Κόρτνεϊ Λαβ σε συνέντευξη της στο περιοδικό Rolling Stone το καλοκαίρι περιέγραψε το βιβλίο της ως μια βιογραφία που θα συνδυάζει εκείνες που έχουν ως τώρα κυκλοφορήσει η Πάτι Σμιθ, ο Ράσελ Μπραντ, αλλά και η σταρ του '30 Ταλούλα Μπάνκχεντ. Από την άλλη είχε δηλώσει: «Την αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς δεν την τελείωσα. Μου φάνηκε πολύ βάρβαρη».

Παράλληλα, η Λαβ πρόκειται να κυκλοφορήσει δυο νέα τραγούδια στο τέλος της χρονιάς και ένα νέο άλμπουμ στις αρχές του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα