«Η κόπωση έφερε λάθη κι αυτά την ήττα»

19:19 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

"Μας στοίχισαν η κόπωση και κάποια βασικά λάθη, αλλά μαθαίνουμε από τα δύσκολα και προχωράμε", δήλωσε ο ομοσπονδιακό προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Γιώργος Μορφέσης, αμέσως μετά τη άτυχη συνάντηση της ομάδας με την Ολυμπιονίκη ομάδα των ΗΠΑ, στην πρεμιέρα το 15ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

"Σίγουρα η εικόνα του παιχνιδιού δεν αντανακλάται στο αποτέλεσμα του 12-8, αφού όσο είχαμε δυνάμεις απέναντι στις πολύ καλές Αμερικανίδες παίζαμε στα ίσα. Κάναμε πολύ καλό πρώτο και δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η πλάστιγγα έγειρε υπέρ

των αντιπάλων μας, αφού είχαν περισσότερες αλλαγές και δυνάμεις μας", είπε.

Επεσήμανε ακόμη ότι: "Στο 3ο οκτάλεπτο χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση μας, έγιναν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση, βγήκαν οι αντεπιθέσεις των Αμερικανίδων, που εκμεταλλεύτηκαν κενά στην άμυνα μας και έτσι έγινε αυτό το σκορ, αφού χάθηκε η συνοχή και δεν είχαμε τις δυνάμεις να αντεπεξέλθουμε στο κυνήγι του σκορ. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς με Βρετανία και Καναδά με άλλη οπτική διάθεση, για να ακολουθήσουμε τις καλύτερες μας Αμερικανίδες στην επόμενη φάση"

Keywords
Τυχαία Θέματα