Η Κομισιόν δεν είναι ικανοποιημένη από την πρόοδο στις συνομιλίες

15:40 16/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν είναι ικανοποιημένη από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί έως τώρα στις διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο μεταξύ των εκπροσώπων των δανειστών και της κυβέρνησης, ζητώντας να επιταχυνθούν εν όψει της συνεδρίασης του Εurogroup, στις 24 Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, ωστόσο σ' αυτή τη φάση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την έως τώρα πρόοδο που έχει επιτευχθεί, δήλωσε ο εκπρόσωπος Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο εκπρόσωπος υπενθύμισε στη συνέχεια την απόφαση της 20ης Μαρτίου, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να υπάρξει μια ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων,

η οποία θα αξιολογηθεί σε τεχνικό επίπεδο και στη συνέχεια θα υποβληθεί στο Eurogroup. Όπως είπε, πρέπει να εντατικοποιηθεί η δουλειά, διότι, για να υπάρξει αποτίμηση σε πολιτικό επίπεδο στη Ρίγα, θα πρέπει να σημειωθεί μεγαλύτερη πρόοδος από αυτή που έχουμε μέχρι σήμερα.
Ερωτηθείς σχετικά, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει χρονικά πότε θα συνεδριάσει η Ομάδα των Βρυξέλλών, στην οποία συμμετέχουν οι επικεφαλής των διαπραγματεύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα