Η Κλουζ θέλει τον Κοντοέ

23:27 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αποχωρήσεις παικτών από την ΑΕΚ είναι μαζικές και όλα δείχνουν ότι πιθανόν δεν θα σταματήσουν εδώ… Και όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι προς πώληση ή αποδέσμευση, αρκεί να έχει οικονομικό όφελος η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από αυτήν. Και δεν αποκλείεται ένας εξ’ αυτών να είναι και ο Γιάννης Κοντοές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, ο Έλληνας αμυντικός έχει προσεγγιστεί από την Κλουζ η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση

του. Η Κλουζ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας και την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, για αυτό και επιζητά την αγωνιστική ενίσχυση της.

Μάλιστα, η Κλουζ θέλει άμεσα τον παίκτη λόγω των υποχρεώσεων της σε Ρουμανία και Ευρώπη. Το Σάββατο παίζει Σούπερ Καπ με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ μία εβδομάδα μετά ξεκινά το πρωτάθλημα και… έρχεται και το Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα αναμενόμενο να πιέζει για άμεση απάντηση.

Ωστόσο, ο Κοντοές έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι το 2014 και πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες επαφές με την διοίκηση της Ένωσης. Πάντως, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση στην ΑΕΚ ο Κοντοές δεν εμφανίζεται αρνητικός σε μια μεταγραφή του… Στην Κλουζ να θυμίσουμε ότι αγωνίζεται και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Παντελής Καπετάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα