«Η καλύτερη παρακαταθήκη για τον Ατρόμητο»

19:12 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά σε μία πιθανή αποτυχία σήμερα, θεωρώ ότι τα οφέλη είναι τεράστια. Η εμπειρία που βιώνουμε σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον. Είναι μεγάλη επιτυχία και μόνο που κάναμε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αγγελόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM και πρόσθεσε:
«Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα. Να καταφέρουμε και του χρόνου να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Αυτό θα σημαίνει ότι θα έχει πετύχει πράγματα και σιγά-σιγά θα αποδεικνύεται

και στον κόσμο ότι ο Ατρόμητος ανήκει σε κάτι διαφορετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία άλλη κατηγορία. Σε αυτό έχει συντελέσει και η παρουσία μας στους δύο τελικούς Κυπέλλου, νομίζω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για μας και τον κόσμο του Ατρόμητου». Όσο για το ταξίδι στην Αγγλία και τις εγκαταστάσεις της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι και η δική μας φιλοξενία στο Περιστέρι ήταν πολύ καλή. Το ίδιο θέλουμε και εμείς να πούμε. Είναι δίπλα μας όλοι από την ομάδα. Σήμερα επισκεφθήκαμε και το προπονητικό τους κέντρο. Μας άνοιξαν τις πύλες, μας απάντησαν σε ότι απορία είχαμε και είναι κάποια πράγματα που αν υπάρχει διάθεση και μεράκι και όχι πάντα τρελό μπάτζετ, μπορούν να γίνουν. Πρώτα είναι το μεράκι και αυτό φαίνεται εδώ. Μπορούμε να μιμηθούμε σε πολλά πράγματα και να γίνουμε μικρογραφία της Νιούκαστλ, ξεκινώντας από το σημαντικότερο κομμάτι που είναι οι ακαδημίες.

Σήμερα έχουμε την τύχη, το ξενοδοχείο που μένουμε να είναι ακριβώς απέναντι από το γήπεδο. Είναι μία ιεροτελεστία ο αγώνας για τους φιλάθλους και την ομάδα. Υπάρχει κόσμος από το πρωί και στην μπουτίκ αλλά και στους άλλους χώρους τους γηπέδου. Όλη αυτή η διαδικασία είναι κάτι που με την καλή έννοια ζηλεύουμε εμείς. Μιλάμε για ένα εκπληκτικό προπονητικό κέντρο....»

Keywords
Τυχαία Θέματα