«Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι η αδειοδότηση»

09:51 21/1/2012 - Πηγή: AEK365


Την βοήθεια και την συνεισφορά του κόσμου του Άρη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την νέα σεζόν γεγονός που θα αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή για την ομάδα όπως επεσήμανε. Όσο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σημείωσε πως αν περισσέψουν χρήματα μετά τις καταβολές οφειλών σε Δημόσιο και παίκτες τότε θα γίνουν μεταγραφές.

Σε δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ αναφερόμενος στις

προσπάθειες που γίνονται για την εξασφάλιση της αδειοδότησης τόνισε: "Όλα τα χρόνια ο Άρης ήταν μέσα στις πρώτες ομάδες που έπαιρνε αδειοδότηση. Γίνεται προσπάθεια από όλους να μπορέσεουμε να είμαστε συνεπείς και φέτος. Θέλουμε βοήθεια και συνεισφορά από τον κόσμο. Θα κάνουμε τις ρυθμίσεις για να πάρουμε την αδειοδότηση. Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι η αδειοδότηση. Επίκειται η υπογραφή της κεντρικής χορηγίας του ΟΠΑΠ. Θα βοηθήσει σημαντικά στην ρευστότητα της εταιρείας. Συγχρόνως, γίνονται επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού και ενδυνάμωση του χορηγικού προγράμματος. Οι ρυθμίσεις της ΠΑΕ προς την ΦΑΕ ήταν 17 δόσεις. Καταβάλαμε 1.7 εκ. ευρώ τους τελευταίους έξι μήνες. Μέχρι τον Νοέμβριο, η ομάδα είχε φορολογική ενημερότητα. Με τα μειωμένα έσοδα δεν μπορούσαμε να καταβάλουμε 300.000 ευρώ τον μήνα. Η περσινή χορηγία ήταν 22 εκ. ευρώ προς την Σούπερ Λίγκα, ενώ φέτος δεν έχει υπογραφεί. Τα χρήματα που λείπουν είναι πάρα πολλά. Αν τα είχαμε, δεν θα ήταν πρόβλημα να πληρώσουμε μισθούς. Με τροπολογία που κατατέθηκε προχθές στην Βουλή, επιμηκύνεται το χρέος και το πρόβλημα μειώνεται σημαντικά".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τόνισε: "Θα γίνουν οι καταβολές προς το Δημόσιο και τους παίκτες, και αν μείνουν χρήματα θα τα διαθέσουμε προς ενίσχυση. Όλοι οι παίκτες ζητάνε τραπεζικές εγγυήσεις και προκαταβολικά τα χρήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα