Μια γροθιά ομάδα - κόσμος και οι πιέσεις

10:07 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ομάδα και κόσμος έμειναν μόνο...!", γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ και εξηγεί: "Παρά τα συνεχή... χαστούκια απ' όσους έχουν την ευθύνη να δώσουν λύση για την ΑΕΚ, οι Ενωσίτες επιμένουν. Ξεσηκωμός στην Κρήτη για την υποδοχή των παιδιών που κόντρα σε όλα οδηγούν την ομάδα από

επιτυχία σε επιτυχία. Μετά το νέο "χουνέρι" με το δάνειο... Ξενιάδη, οι ποδοσφαιριστές δεν το βάζουν κάτω. Αποφασισμένοι οι πάντες και χθες στα Σπάτα, να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να χαρίσουν άλλη μία νίκη - δώρο στον απλό κόσμο που δίνει τα πάντα για την ΑΕΚ μπας και συγκινηθεί κανένας... Σε απελπιστική κατάσταση η διοίκηση, ψάχνει χρήματα με κάθε τρόπο για να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις που πλέον ξεπερνούν κάθε δυνατότητα αντιμετώπισης με "μαγικά" και "ντρίμπλες". Οι οργανωμένοι συνεχίζουν την προσπάθεια να πείσουν Γκούμα και κατ' επέκταση Χατζηιωάννου να δώσουν το παρών σε συνάντηση για το μέλλον της ΑΕΚ", προσθέτει η εφημερίδα.

SPORTDAY

Με τίτλο "για γέλια και για κλάματα" βγήκε σήμερα η SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφερόμενη στα όσα περιέγραψε για την ομάδα χθες στον ΝΟVASportFm ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός. Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει: "Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τη διοίκηση να ψάχνει χρήματα με κάθε τρόπο για να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις που πλέον ξεπερνούν κάθε δυνατότητα να βρεθεί κάποια λύση.

Μετά το νέο «φιάσκο» με τον επίδοξο δανειοδότη, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο Βασίλης Ξενιάδης, οι διοικούντες περιμένουν εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος συνεχίζει να προχωράει σε επαφές για την είσοδό του στην Ένωση.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι λύση δε φαίνεται να δίνεται. Πλέον, απέκλειαν ότι θα υπάρξει κάποια κίνηση από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία μέχρι τις 25 του μήνα που λήγει η προθεσμία για την ΑΜΚ. Και όλα αυτά με το Δ.Σ., όπως θυμούνται όλοι από τη γενική συνέλευση, να βρίσκεται υπό παραίτηση.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί συνεχίζουν την προσπάθεια να πείσουν τον Γκούμα και κατ' επέκταση τον Χατζηιωάννου να δώσουν το παρών σε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση, όμως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των συνομιλιών".

LIVE SPORT

"Τραγέλαφος", είναι ο τίτλος της εφημερίδας σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σημειώνοντας: "Η διοίκηση της ΑΕΚ δνε είδε ούτε... σεντ και φρέναρε το "δάνειο Ξενιάδη". Νέο ρεσιτάλ από τον επίδοξο δανειστή που δήλωσε ότι τα λεφτά θα έρθουν την... Τετάρτη. Εξέθεσε τον Δημητρέλο, λέγοντας πως μίλησαν μεσοβδόμαδα! Το παραμύθι των Supporters με τα 50 χιλιάρικα".

GOAL

Για την πίεση που συνεχίζει να ασκεί η ORIGINAL προς τους πρώην μετόχους στέκεται σήμερα το Goal: "Η ORIGINAL επιμένει για να συναντηθεί με τον Γκίκα Γκούμα παρουσία και του Πόλυ Χατζηιωάννου. Αν δεν πειστούν, ο στόχος είναι να γίνει ραντεβού με τους Μελισσανίδη, Παππά, Νοτιά και Βιντιάδη", γράφει η εφημερίδα η οποία στο ρεπορτάζ της χαρακτηριστικά τονίζει: "...Η λύση για την ΑΕΚ είναι μπροστά και μπορεί να προκύψει μέσα από τη συνάντηση των μετόχων με τους Μελισσανίδη και Βιντιάδη και προς αυτή την κατεύθυνση μεγιστοποιούνται οι πιέσεις.

Ηδη τα μέλη της Original βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκίκα Γκούμα. Παρά την απροθυμία του και την εκφρασμένη ουκ ολίγες φορές άποψή του πως έχει τελειώσει με την ΑΕΚ (όπως και ο Πόλυς Χατζηιωάννου), το «πρεσάρισμα» που δέχεται από τους οργανωμένους φαίνεται πως αποδίδει καρπούς. Και σε πρώτη φάση, ο στόχος είναι να πειστεί να παραστεί σε ραντεβού πριν από το... ραντεβού. Δηλαδή, μια συνάντηση μεταξύ εκείνου, του Χατζηιωάννου και οπαδών, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ.

Ολα φαίνεται πως θα μπουν στη τελική ευθεία από την Κυριακή κι έπειτα, όταν επιστρέφει από το εξωτερικό ο Χατζηιωάννου. Κατά σύμπτωση, την ίδια ημέρα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και ο Μελισσανίδης. Κάτι που σημαίνει πως όλοι οι σημαντικοί κρίκοι της αλυσίδας θα βρίσκονται πλέον στη βάση τους. Στόχος των οργανωμένων είναι να πιέσουν για να γίνει η συνάντηση πριν από τη γενική συνέλευση της 4ης Μαρτίου. Ακόμα και αν δεν έχουν πείσει τους Χατζηιωάννου, Γκούμα, να πραγματοποιηθεί με τον Μελισσανίδη και τους Παππά, Νοτιά, Βιντιάδη που έχουν εκφραστεί θετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα