Η Γουινόνα Ράιντερ, η κλεπτομανία, τα ναρκωτικά και η ψύχωση

00:27 13/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2001 η ηθοποιός Γουιόνα Ράιντερ είδε την καριέρα της να καταστρέφεται όταν αποκαλύφθηκε με βίντεο και φωτογραφίες η τάση της να κλέβει.

Η διάσημη ηθοποιός συνελήφθη σε γνωστό κατάστημα με την τσάντα της γεμάτη ρούχα αξίας 4.000 ευρώ! Σήμερα, μιλά για εκείνη την περίοδο της ζωής της και δείχνει σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω της

«Δεν συνειδητοποιούσα τι έκανα. Κάποιοι το χαρακτήρισαν κλεπτομανία, όμως, εγώ το αποκαλώ σύγχυση. Και δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την πράξη μου» δήλωσε η Ράιντερ και

εξήγησε πως:

«Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου και στην καριέρα μου που όλα πήγαιναν πολύ γρήγορα. Είχα συγκλονιστεί από την ταχύτητα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να μετατραπεί σε μια ισχυρή νεύρωση. Δεν ήμουν ούτε 30 ετών και ήταν σαν να έχανα τον έλεγχο της ζωής μου. Παραδέχομαι ότι υπήρξαν στιγμές που δεν καταλάβαινα τίποτα. Εμπιστεύτηκα πολύ γρήγορα τα φάρμακα, άρχισα να παίρνω ηρεμιστικά και ψυχοφάρμακα, ώστε να έχω την ψευδαίσθηση ότι ηρεμεί η τρελή πορεία του τρένου της ζωής μου».

Η 42χρονη, σήμερα, ηθοποιός τόνισε πως η οικογένειά της, οι φίλοι της και η υποκριτική την βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να οδηγηθεί στην κάθαρση:

«Δεν είναι όλοι οι ψυχωτικοί τυχεροί όπως εγώ. Συνειδητοποιώ ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο και δεν δέχονται την ίδια θεραπεία σε σχέση με αυτή που δέχθηκα εγώ. Μπορεί να καταδικάστηκα σε πολλές ώρες κοινωνικής υπηρεσίας, όμως, είχα την τύχη να μην καταλήξω στη φυλακή και να μπορέσω να επιστρέψω στο σπίτι. Σπίτι με την έννοια της αποδοχής, της υποστήριξης από την οικογένειά μου και από τους πραγματικούς μου φίλους. Επέστρεψα στο Σαν Φρανσίσκο όπου μεγάλωσα, μακριά από το Χόλιγουντ.

Ωστόσο, με το να ενσαρκώνω ρόλους πραγματοποιούσα ένα ξέσπασμα, μια κάθαρση από τα προβλήματά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα