«Η Γιουβέντους δεν θα έχει το πάνω χέρι»

16:02 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εποχές που οι ιταλικές ομάδες βρίσκονταν στο επίκεντρο κατά την διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων έχουν περάσει όπως υποστήριξε ο Τζουζέπε Μαρότα ο οποίος παραδέχτηκε πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές καθώς υπάρχουν άλλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορούν να ξοδέψουν πολλά περισσότερα χρήματα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο ήταν στο επίκεντρο όσον αφορά τις μεταγραφές. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Στην αγορά κυριαρχούν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορούν να

δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια. Οι ιταλικοί σύλλογοι που συνήθιζαν να επενδύουν μεγάλα ποσά, δεν μπορούν πλέον να ξοδεύουν τόσα χρήματα. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Γιουβέντους δεν μπορεί να έχει το πάνω χέρι στο μεταγραφικό παζάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το κενό μέσω καλής οργάνωσης και με την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα