Η φλέβα χρυσού και οι εκκαθαρίσεις

08:10 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Φαγέ είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έχει τίτλο: "Φλέβα χρυσού ο Φαγέ". "Ντούσκο, Δέλλας και Λύμπε τον ήξεραν καλά αλλά όσοι τον είδαν το Σάββατο πρώτη φορά κατάλαβαν γιατί ο Μελισσανίδης χάλασε τον κόσμο να τον φέρει στην ΑΕΚ. Εντυπωσιασμένοι και οι παίκτες της ΑΕΚ που τον αντιμετώπισαν στο Ελ Πάσο" γράφει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα η "Ώρα" χαρακτηρίζει "σκυλί του

πολέμου" τον Πλατέλλα και στέκεται στο πάθος του ενώ τονίζει πως ο Ντακόλ είναι γεννημένος εκτελεστής.

SPORTDAY

"Άρεσε" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Η άψογη λειτουργία του 4-4-2 στην Καλλιθέα αναγκάζει τον Δέλλα να ψάχνει τρόπο να βολέψει στην 11άδα τους Κορδέρο, Ρόβα, Ανάκογλου". Από εκεί και πέρα η Sportday αναφέρεται στη σημερινή κλήρωση μέσω της οποίας η ΑΕΚ θα μάθει τους αντιπάλους της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

GOAL NEWS

Στην κλήρωση που πραγματοποιείται σήμερα στέκεται και το Goal τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα μάθει επιτέλους τους αντιπάλους της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο για τη νέα σεζόν. Επίσης αναφέρεται στη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

LIVE SPORT

Για εκκαθαρίσεις μιλάει η εφημερίδα. Όπως τονίζει ο Δέλλας έχει πάρει τις αποφάσεις του και πλέον προχωρά σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ΑΕΚ. Από την Ένωση θα αποχωρήσουν πέντε έως επτά παίκτες με τον τεχνικό της Ένωσης να θέλει πιο μικρό ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές που "κόβονται" θα δοθούν δανεικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα