Η ευαίσθητη πλευρά του Ρονάλντο

18:55 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ποδοσφαιριστές και να προκαλεί όπου και να πάει με ό,τι και να κάνει. Όταν είναι όμως να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, το κάνει. Όπως τότε που είχε πανηγυρίσει ένα γκολ του σηκώνοντας τη φανέλα του και δείχνοντας το «Μαδέιρα» που ήταν γραμμένο από κάτω. Ήταν τότε που το νησί της Πορτογαλίας και ιδιαίτερη πατρίδα του είχε υποστεί φυσικές καταστροφές. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη-πρόκριση στο EURO επί της Βοσνίας με 6-2. αφιέρωσε την επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο άρρωστο παιδί του συμπαίκτη του, Κάρλος Μάρτινς. Ο Πορτογάλος σταρ, αν και το κάνει σπάνια, έδειξε πως διαθέτει και ευαίσθητη πλευρά.

«Είμαστε όλοι μαζί τους και η ελπίδα μου είναι όσο γίνεται περισσότερα άτομα να μπορέσουν να προσφέρουν αίμα και μυελό των οστών. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία και στον γιο του Κάρλος να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Ντα Λουζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα