Η επιστροφή του «κιτρινόμαυρου» Αρναούτη

01:06 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 14 χρόνια στις ΗΠΑ ο πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ Μιχάλης Αρναούτης επιστρέφει στην Ελλάδα για να δώσει τον πρώτο επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στην χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την πυγμαχία στην Ελλάδα! Ο κάτοχος δυο παγκόσμιων τίτλων Μιχάλης Αρναούτης και πρώην αθλητής της ΑΕΚ μετά

από 14 χρόνια καριέρας στις ΗΠΑ , επιστρέφει στη γενέτειρα του για να δώσει τον πρώτο αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας μπροστά στο ελληνικό κοινό! Η εταιρία one2 παρουσιάζει το THE BATTLE 8 με πρωταγωνιστή τον Mighty Mike Arnaoutis στο πρώτο "χριστουγεννιάτικο" fight show που γίνεται στην Ελλάδα. Ο Αρναούτης έχει συνδυάσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος πυγμαχίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις ένδοξες ημέρες. ΤΟ 2001 ο πυγμάχος της ΑΕΚ επιλέχθηκε για να αγωνιστεί επαγγελματικά στις ΗΠΑ όπου και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο WBO-NABO. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια ο Αρναούτης ποτέ δεν έχει κρύψει τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματα του και την αγάπη του για το τμήμα πυγμαχίας της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα