«Η Ελλάδα ντροπιάστηκε με το φιάσκο»

12:25 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

Το μέγα κάζο από τα Νησιά Φερόε δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την UEFA και τα διεθνή Μέσα.
Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σημειώνεται πως "τα Νησιά Φερόε άφησαν το στίγμα τους". Επίσης σημειώνεται πως "αδυνατούσε ο Ρανιέρι να εξηγήσει τα αίτια του αποτελέσματος. Έχασαν την πίστη τους στην ομάδα οι Τοροσίδης και Κονέ".

Η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στην διαφαινόμενη απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο

της Εθνικής, γράφοντας: "Κοντά στην απομάκρυνση από τον πάγκο ο Ιταλός τεχνικός μετά την εξευτελιστική ήττα. Δεν βοήθησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του, αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους για την εστία των Νήσων Φερόε".

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με το "πάθημα" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και οι συμπατριώτες του Ρανιέρι, με τη Gazzetta dello Sport να υποστηρίζει ότι: "Ο Ρανιέρι είχε την ευκαιρία για τη... λύτρωσή του έπειτα από το κακό ξεκίνημα της Ελλάδας στα προκριματικά, όμως τα Νησιά Φερόε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία".
Για ήττα - σοκ της "ομάδας που πριν μια δεκαετία κατέκτησε το Euro και είχε παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας" κάνει λόγο το αμερικανικό FoxSports, ενώ οι Γερμανοί, μέσω του spiegel.de, τονίζουν: "Η Ελλάδα ντροπιάστηκε με το φιάσκο από τα Νησιά Φερόε".

Keywords
Τυχαία Θέματα