«Η εικόνα αφήνει αισιοδοξία»

23:31 4/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του, παρά την ήττα από τον Ατρόμητο, έμεινε ο Γιάννης Πετράκης. "Δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, με την μια από τις δύο φάσεις που ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιουργήσαμε φάσεις. Κάποιες από ορθόδοξο παιχνίδι, κάποιες από ανορθόδοξο.

Μην ξεχνάμε ότι μετά το 17′ ο Ατρόμητος έπαιξε μαζική άμυνα και αυτό δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και το μόνο που απέμεινε ήταν το αποτέλεσμα απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Δείξαμε

ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και ότι αν μη τι άλλο η εικόνα αφήνει αισιοδοξία για την επόμενη μέρα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Για τις απουσίες είπε: "Γνωρίζετε ότι δεν στέκομαι ποτέ προσωπικά σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Οι παίκτες που έλειπαν ήταν σημαντικοί για εμάς αλλά πρέπει να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα τρία παιδιά που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Πετράκης επεσήμανε: "Πιστεύω πολύ στην αξία και την προσωπικότητα των παιδιών. Τα δεδομένα είναι αυτά για εμένα. Δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δείχνει ότι έχει ποιότητα και δεν εισπράττουμε αυτό που δικαιούμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα