«Η ευθύνη βαραίνει και τον προπονητή»

19:49 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τις δικές του ευθύνες για την κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αποκλεισμό από τον Αιγινιακό στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης. «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Σίγουρα ολοκληρώσαμε το λάθος που είχαμε κάνει στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η απόδοσή μας δεν ήταν η αναμενόμενη και ακόμα και αν παίρναμε την πρόκριση δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Θα κοιτάξουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο και

θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση για να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και συγχαρητήρια για την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Για το ποιος έχει την ευθύνη για τον αποκλεισμό: «Το φταίξιμο το έχουμε όλοι μας. Η ευθύνη βαρύνει και τον προπονητή. Κάποια παιδιά από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν καλύτεροι».

Για το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανατρέπει αποτελέσματα: «Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Σήμερα είχαμε κι άλλα, γι' αυτό και είπα από την αρχή, ότι και να παίρναμε την πρόκριση δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Είναι δίκαιος ο αποκλεισμός αν δούμε τη συνολική εικόνα των δυο παιχνιδιών».

Αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει κάποια συγνώμη από τον κόσμο: «Τη συγνώμη μου θα την πάρουν στον αγώνα του Σαββάτου. Είχα ζητήσει όμως συγνώμη και για τον αγώνα με την Βέροια που είχα κάνει λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα