Η έμπνευση σας, σύμβολο της Αναγέννησης της ΑΕΚ!

21:05 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Παρατείνεται η συγκέντρωση ιδεών για τα σλόγκαν που θα «συνοδεύσουν» την ΑΕΚ στην προσπάθεια αναγέννησής της και την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Σφράγισε» με την ιδέα σου την πορεία της ΑΕΚ προς την «επιστροφή». Το aek365 σε συνεργασία με την «επόμενη μέρα» της ΑΕΚ

σας καλεί να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια. Σκεφτείτε καλά, κλείστε τα μάτια και φανταστείτε την ΑΕΚ, την ιστορία της και τον Ναό της και στείλτε τις εμπνεύσεις σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο [email protected].

Θέλουμε να μας στείλετε στο μέιλ τρεις ατάκες που να εκφράζουν κατά την γνώμη σας τρία σπουδαία πράγματα που δεν είναι... πράγματα:

1) Την Αναγέννηση της ΑΕΚ

2) Την ανοικοδόμηση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

3) Την ιστορία της ΑΕΚ σε σχέση και με την προσφυγιά

Οσο λιγότερες λέξεις, τόσο καλύτερα και βέβαια σε καμία περίπτωση μην γραφτεί κείμενο. Ψάχνουμε για ατάκες. Σε περίπτωση που έχετε στείλει μέιλ και σκεφτείτε κάτι που σας φαίνεται καλύτερο μπορείτε να το ξαναστείλετε. Όσες ατάκες είναι γραμμένες με γκρίκλις θα απορρίπτονται άμεσα χωρίς να διαβάζονται. Το μέιλ σας να είναι ενεργό γιατί θα ειδοποιηθείτε αν επιλεγεί η δική σας έμπνευση πρώτα από εκεί και φυσικά χρειαζόμαστε και ένα ονοματεπώνυμο. Βέβαια θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και από το aek365 αλλά και από την ΑΕΚ όταν έρθει η ώρα και οι νικητές θα λάβουν κάποιο συμβολικό δώρο αν και νομίζουμε πως η ηθική ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη. Επίσης αν κάποιος επαγγελματίας ή ερασιτέχνης γραφίστας ή απλά καλλιτέχνης μπορεί να κάνει μια φωτογραφική σύνθεση για το καθένα από αυτά μπορεί να την στείλει αλλά παρακαλούμε μόνο επαγγελματικές δουλειές και χωρίς να είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθεί. Οι ατάκες όμως θα συνοδεύσουν την ΑΕΚ σε αυτές τις ιστορικές στιγμές. Περιμένουμε τις ιδέες σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλεγεί ατάκα που την έχουν σκεφτεί πάνω από ένας θα γίνει κλήρωση αλλά το aek365 θα ανακοινώσει όλα τα ονόματα των νικητών. Η επιλογή των καλύτερων δεν θα γίνει από εμάς αλλά από την νέα τάξη πραγμάτων της ΑΕΚ στην οποία ανήκει η ιδέα της εν λόγω διαδικασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα