Η δίψα του λαού και ο Μελισσανίδης που εξασφαλίζει την χρηματοδότηση

11:07 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά οι αναφορές των εφημερίδων στην ΑΕΚ:

Ώρα των σπορ

«Sold out για την Αγιά Σοφιά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία τονίζει πως η δίψα των Ενωσιτών να δουν την παρουσίαση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάγκασε την ΑΕΚ να βγάλει ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι δεν υπάρχει πρόσκληση ούτε για δείγμα.

Παράλληλα τονίζει την δίψα του κόσμου να βρεθεί κοντά στην Ένωση, με τους

οπαδούς να ετοιμάζουν ταξίδι για την Κυριακή, ενώ αναφέρεται στις δοκιμές του Δέλλα με τον Ντακόλ να παίρνει θέση στην κορυφήτης επίθεσης.

Goal

«Το ταμείο δεν είναι μείον» γράφει η εφημερίδα η οποία τονίζει ότι ο Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει σχεδόν το σύνολο του ποσού για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Sportday

«Παλάτι 33.000 θέσεων» τονίζει η εφημερίδα η οποία αναφέρει ότι «κλειδώνει» η χωρητικότητα της «Αγιάς Σοφιάς», ενώ παράλληλα γράφει «Με εγγύηση Μελισσανίδη η καταβολή των 30 εκατ. ευρώ». Επίσης η εφημερίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αυλωνίτη του Πανιωνίου το καλοκαίρι.

Live Sport

«Δεν κρατιούνται» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στο αμόκ για τα αποκαλυπτήρια της «Αγιάς Σοφιάς» και στους αμέτρητους οπαδούς της ΑΕΚ που θέλουν να ζήσουν την ιστορική εμπειρία. «Εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις» λένε στην ΑΕΚ, ενώ γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον ξένων δημοσιογράφων να παρακολουθήσουν την παρουσίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα