Η ατάκα του Ζέκα στον Γιάνκοβιτς

14:17 24/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Δευτέρας, η εκπομπή "Η Ώρα των Πρωταθλητών", στο Novasports, είχε καλεσμένους τον Κάρλος Ζέκα από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.
Οι δυο τους συναντήθηκαν στους διαδρόμους και βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν δίνοντας συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και για τη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

στο μπάσκετ.
τότε ο Ζέκα είπε την εξής ατάκα στον Γιάνκοβιτς: «τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, έτσι;».
Στη συνέχεια του είπε πως «παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής».
Ο Γιάνκοβιτς τότε του απάντησε πως «καλά κάνεις κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο».
Ο Ζέκα απέδειξε πόσο καλά ενημερωμένος είναι γύρω από τα τεκταινόμενα στο μπάσκετ και μίλησε με τον Γιάνκοβιτς για το προσεχή αγώνα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν «έναν πολύ δύσκολο και καθοριστικό αγώνα» ενώ σχολίασε και την επιστροφή του Αντρέι Κιριλένκο στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Γιάνκοβιτς ρώτησε τον Ζέκα πότε θα μιλήσει ελληνικά με τον Πορτογάλο μέσο να απαντά λέγοντας πως «αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα μιλήσω ελληνικά για ένα χρόνο», με τον Έλληνα γκαρντ να τον προτρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται. Παράλληλα, του είπε πως δεν είναι δύσκολο να μιλήσει ελληνικά και ρώτησε τον Ζέκα πώς είναι να παίζει δεξί μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα