Η αποθέωση του Μπρέσεβιτς

10:26 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Θωρηκτό Ιβάν", γράφει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα, γράφοντας για το ματς: "Ο Μπρέσεβιτς για δεύτερο συνεχόμενο ματς έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ αυτή τη φορά με δύο γκολ. Δίνει απαντήσεις ο Κροάτης και "καθαρίζει" στα ματς που η ομάδα συναντά δυσκολίες. Με μπροστάρη τον μαχητή και σκόρερ Μπρέσεβιτς και συμπαραστάτες κυρίως τους Πλατέλλα και Ανάκογλου η Ένωση

βρήκε την ψυχραιμία να αντιδράσει σωστά και να πάρει το ματς με καθαρό σκορ. Ο Δέλλας έκανε σωστή κίνηση με την αντικατάσταση του Τσούπρου που είχε μείνει στους... πανηγυρισμούς για το γκολ και βρέθηκε εκτός θέσης και στα δύο τέρματα της Κηφισιάς. Πέρασε στόπερ τον Γεωργέα που στο κέντρο έκανε πολλά κι αδικαιολόγητα λάθη και έβαλε μέσα τον Ανάκογλου".

SPORTDAY

"Αγρίεψε" γράφει η SD για την ΑΕΚ τονίζοντας: "Με κορυφαίο τον Μπρέσεβιτς που πέτυχε δύο γκολ η Ένωση ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πάει στις διακοπές με διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του ομίλου της".

LIVE SPORT

Στην απόδοση του Μπρέσεβιτς στέκεται η LIVE SPORT: "Ιβάν ο τρομερός!", γράφει και προσθέτει: "Ο Μπρέσεβιτς με δύο γκολ έλευσε τον γόρδιο δεσμό της ΑΕΚ στο β' μέρος. Με φοβερά αμυντικά κενά ο δικέφαλος, προβλημάτισε στο α' μέρος. Βοήθησε με την είσοδό του ο Ανάκογλου".

GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το Goal: "Ιβάν ο... τρομερός Ο Μπρέσεβιτς μίλησε όταν οι άλλοι σταμάτησαν, πέτυχε δύο γκολ και έβγαλε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο της... Κηφισιάς. Προβληματισμός στην Ένωση για το μπλακ άουτ που μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2, ικανοποίηση για την αντίδραση και την ανατροπή".

Keywords
Τυχαία Θέματα